Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

Περί "Ναρκωτικών"- Εθνικό θέμα;


Το παρακάτω άρθρο περιέχει αντικειμενικά γνωστά και επιστημονικά αποδεδειγμένα σε μακροσκελή ίσως, αλλά απλοποιημένη μορφή για το θέμα των ναρκωτικών. Ενδιαφέρον μέχρι το τελευταίο σχόλιο. Μπορεί να φαίνεται οτι ξεφεύγει της θεματολογίας της εποχής μας που είναι τα εθνικά θέματα και το μέλλον του Ελληνισμού, αλλά σίγουρα ενδιαφέρει όλους τους γονείς, νύν και μέλλοντες.Και επειδή τα παιδιά είναι είναι η ίδια η Πατρίδα, το ίδιο το Μέλλον, πιστεύω οτι κανείς Έλληνας δεν θα ήθελε τα δύο τελευταία "παραμυθιασμένα". Υπ' αυτήν την έννοια είναι εθνικό θέμα και επίκαιρο αν ληφθούν υπ' όψιν και τα κάτωθι:

1) Απο τότε που μπήκαν οι αμερικανοί στο Αφγανιστάν δεκαπλασιάστηκε περίπου η παραγωγή οπίου και φθάνει τους 150 τόννους. Αυτό το προϊόν απαιτεί πελατεία Στην διακίνηση του εμπλέκονται οργανισμοί και ιδρύματα/ΜΚΟ ( π.χ Σόρος)- (link1). Στην ουσία το εμπόριο ναρκωτικών "επιδοτεί" τους πολέμους και ανθεί έτσι και το εμπόριο όπλων, απο το οποίο επωφελούνται πρωτίστως κατα σύμπτωσιν τα πέντε μόνιμα μέλη του συμβουλίου του ΟΗΕ, του οργανισμού που σκοπό έχει να διαφυλάξει την ειρήνη στον κόσμο. Όπως σκοπό είχε να "διαφυλάξει" και την υγεία σ' όλο τον πλανήτη με τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.
2) Η διάθεση των ναρκωτικών διευκολύνεται στα πλαίσια μιας ανοικτής πολυπολιτισμικής κοινωνίας και όσοι ζούν στο κέντρο της Αθήνας το βλέπουν αυτό. Γι' αυτό εξ' άλλου προωθείται αγρίως η πολυπολιτισμικότητα και επιδοτείται ασυστόλως το σύγχρονο δουλεμπόριο, η λαθρομετανάστευση, απο κρατικά και ευρωπαϊκά κονδύλια (link2). Γι' αυτό βρέθηκαν τα τελευταία χρόνια τόσοι πολλοί "γκουρού" ειδικοί, ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, ινστιτούτα, κόμματα ΜΜΕ και ψυχόπονοι "αντιρατσιστές", "προοδευτικοί", "ανθρωπιστές" και λοιποί. Υπάρχει χρήμα λοιπόν και όλοι αυτοί κατά την γνώμη μου διακατέχονται απο διαστροφή έως δόλο. Δηλαδή, άκρως επικίνδυνοι για την κοινωνία.
3) Η διάθεση και κατανάλωση απο τα παιδιά μας, τον ανθό της Πατρίδας μας, διευκολύνεται απο την καθιέρωση του προτύπου της μονογονεϊκής οικογένειας, ήτοι την διάλυση της παραδοσιακής οικογένειας (του πυρήνα μιας κοινωνίας) η οποία προήγαγε αρχές και αξίες και εξασφάλιζε με την συνεκτικότητά της ευημερία και πρόοδο. Μέχρι που (απ' όσο θυμάμαι) εμφανίστηκε ο Φώσ-κολος με την Λάμψη. Όλη η Ελλάδα έβλεπε Λάμψη. Το έργο της διάλυσης της ελληνικής οικογένειας συνέχισαν με ιδιαίτερο ζήλο πλέον, μέρος της εκπαιδευτικής κοινότητας, (οι Δάσκαλοι του Γένους), οι αντιπρόσωποι του λαού βουλευτές (οι Πατέρες του Έθνους) με το νομοθετικό τους έργο και εκτελείται τέλος απο την Δικαστική "τυφλή" εξουσία.
Ποιό είναι το αποτέλεσμα; Ένα εκατομύριο διαζύγια και πόσες χιλιάδες άλλες που δεν έχουν φθάσει μέχρι εκεί. Στο 99,6% των διαζυγίων η επιμέλεια δίνεται αβλεπεί απο τους δικαστές στην μητέρα και παράλληλα εξοντώνεται ο πατέρας ηθικά, κοινωνικά, ψυχολογικά και οικονομικά μέσα στις ίδιες τις αίθουσες των δικαστηρίων, δίνοντας το δικαίωμα επίσης της αποξένωσης του παιδιού απο τον πατέρα. Τι σημαίνει αυτό; Πολλές χιλιάδες Ελληνόπουλα χωρίς πατέρα, αλλά και με απαξιωμένο το "γένος" τους, έρμαιο στον κάθε "καλοθελητή" και έμπορο ιδεών, αξιών και ναρκωτικών. Έμποροι ιδεών που φτιάχνουν γενίτσαρους οι οποίοι καταστρέφουν υποδομές, καίνε ιερά σύμβολα και σπέρνουν με βία τον φόβο και τον τρόμο στην ελληνική κοινωνία Χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς ευτυχία, χωρίς όνειρο, χωρίς μέλλον και το πιο σημαντικό ...χωρίς Ελπίδα. Με ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ χιλιάδες πατέρες που δεν μπορούν ΟΥΤΕ να τα δούν και πόσες άλλες χιλιάδες που τα βλέπουν με το σταγονόμετρο, ανήμποροι να προστατεύσουν το παρόν και το μέλλον τους.( Δεν μοιάζει με σύγχρονο παιδομάζωμα;) Μιλάμε για ένα τεράστιο ανθρώπινο δυναμικό που σε διαφορετική περίπτωση θα μπορούσε με φυσικό τρόπο να αποτρέψει αυτό που συμβαίνει στην χώρα μας και που χωρίς περιστροφές είναι η Ελληνική Γενοκτονία.
4) Αν παραβλέψουμε το συμπτωματικό γεγονός οτι ο φεμινισμός υποκινήθηκε απο μια Γερμανοεβραία, ποιοί άλλοι έχουν όφελος απο μια διαλυμένη, ατομιστική και εύκολα χειραγωγήσιμη κοινωνία; ΟΟΟΛΟ το σύστημα! Απο το δικαστικό (50% των δικών αφορούν οικογενειακές υποθέσεις) μέχρι τον κάθε Κωτσόβολο. Απο τον κλητήρα μέχρι τον ψυχολόγο (10 έως 15 χιλιαδες ευρώ κοστίζει η "ταρίφα" για την διεκδίκηση επιμέλειας). Είναι ο "μίτος της Αριάδνης" των δεινών που εμφαίνονται.
Έτσι λοιπόν, άνετα θα μπορούσε κάποιος να συμπεράνει πως αυτοί που ενεργούν, συνεργούν και σιωπούν σ' αυτό το έγκλημα πάσχουν απο συγκεκριμένη διαστροφή. Γιατί είναι διαστροφή να αφήνεις τα παιδιά σου απαίδευτα, αφρόντιστα και απροστάτευτα, όταν μάλιστα ορκίζεσαι οτι θα διαφυλάξεις ως πολιτεία το συμφέρον των ανηλίκων σύμφωνα με την Συνταγματική επιταγή που το ορίζει.
Είναι διαστροφή να χρεώνεις τα παιδιά σου, να πουλάς την περιουσία τους και να τα τρομοκρατείς απο πάνω. Είναι διαστροφή να ΜΗΝ τα αφήνεις να καλλιεργήσουν τον τόπο τους, το πνεύμα τους, να δημιουργήσουν, να κάνουν παιδιά, να ευτυχίσουν. Είναι ειδική διαστροφή να μην τους επιτρέπεις να εκμεταλλευθούν τον πλούτο της χώρας τους, απο τις πλουσιώτερες χώρες του κόσμου όχι μόνο σε ανθρωπισμό και σε πολιτισμό που φωτίζει μέχρι σήμερα όλο τον κόσμο, αλλά και μια απο τις πιο πλούσιες σε ορυκτά και μεταλλεύματα και θα μπορούσαν να έχουν ευημερία, ευτυχία κι' ένα ασφαλές και λαμπρό μέλλον.
Είναι δε άκρως επικίνδυνη διαστροφή να θέλεις επιπλέον να κατακλύσεις το σπίτι τους με ορδές λαθρομεταναστών μην έχοντας αφήσει τίποτε όρθιο για τα παιδιά σου και εκθέτοντάς τα σε τεράστιο κίνδυνο.
Έχω λοιπόν την εντύπωση πως είναι απύθμενο το θράσος (και είναι χαρακτηριστικό της διαστροφής) να θέλεις επιπλέον να τους βάλεις και ψυχίατρο στα θρανία. Αγάπη χρειάζονται τα παιδιά μας κύριοι και κυρίες. Ψυχίατρο χρειάζονται ορισμένες "έδρες" και "έδρανα", χωρίς αυτό να αποτελεί ελαφρυντικό στο έγκλημα της κακοποίησης ανηλίκων καθώς και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Έχει προδωθεί αυτό που σε κρατά ζωντανό: η ΕΛΠΙΔΑ.

ΑΠΟ ΟΔΥΣΣΕΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails