Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2008

ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

Κι όμως και αυτό το περαστικό έγινε στην Ελλάδα. Δεν είναι είδηση από το μακρινό Αφγανιστάν ή από τα γειτονικά μας Σκόπια.Έλληνας πολιτικός, πρώην βουλευτής και σύμβουλος του πρωθυπουργού καταδικάστηκε από την ελληνική δικαιοσύνη επειδή πίεσε αστυνομικούς να καταθέσουν ψευδή στοιχεία στον ανακριτή για να καλύψουν έναν χασισοκαλιεργητή το 2006!Ο εν λόγο κύριως είναι ο νεοδημοκράτης Γιάννης Κεφαλογιάννης από το Ρέθυμνο.





















Έχει την τιμή να είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός που καταδικάστηκε για πολιτική παρέμβαση. Έτσι καταδικάστηκε για πρόκληση τέλεσης ψευδορκίας και για απόπειρα υπόθαλψης εγκληματία σε πέντες μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή από το Τριμελές Πλημμελιοδικείο Ρεθύμνου . Στην ίδια υπόθεση καταδικάστηκε και ο πρώην πρόεδρος της ΝΟΔΕ και Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης κ. Αρκάδιος Σπανουδάκης σε σε τρεις μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.
Με τέτοιους πολιτικούς δεν πρέπει να μας προκαλεί έκπληξη το γεγονός ότι το εμπόριο ναρκωτικών έχει τόσο μεγάλη έκταση στην Ελλάδα.
Κύριοι μπορείτε να καταλάβετε πόση ζημιά κάνετε στην Ελληνική κοινωνία; Έχετε επίγνωση πόσες ζωές νέων ανθρώπων στην χώρα μας καταστρέφουν κάθε χρόνο τα ναρκωτικά; Γιατί την ώρα που έπρεπε να είσαστε οι πιο σκληροί κυνηγοί των εμπόρων εσείς τους καλύπτετε;


ΣΚΑΝΔΑΛΙ-ΑΡΗΣ



Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ-Η πρώτη καταδίκη πολιτικού για παρέμβαση 24/12/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails