Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου 2009

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΠΟ ΕΝΑΝ BLOGGER

Σε λίγες ημέρες τελειώνει το 2009. Κάθε blogger αισθάνεται την ανάγκη να μιλήσει, να φωνάξει, να διαμαρτυρηθεί, για αυτό άλλωστε οι περισσότεροι φτιάχνουμε blog. Γύρω μου όμως ακούω χιλιάδες φωνές διαμαρτυρίας. Παντού απελπισία. Δεν έχουν πια νόημα τα λόγια. Αισθάνομαι ότι όλα βουλιάζουν. Ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο. Αν και όχι από προσωπική αιτία, αισθάνομαι όμως ότι συμπαρασέρνομαι μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα σε αυτό τον κατήφορο που μοιάζει να μην έχει τέρμα.

Εζησα πριν από ένα χρόνο την "κατακλυσμιαία" διαδήλωση για τον άδικο θάνατο ενός 15χρονου. Μετά τον άδικο θάνατο για μέρες, βδομάδες, κυριολεκτικά κάποιοι ξέσκιζαν, έτρωγαν, το κορμί αυτής της πολύπαθης χώρας και από την άλλη μεριά έβλεπες την πιο ανίκανη κυβέρνηση που έχει περάσει απο την εποχή του Καποδίστρια, να παρακολουθεί αμέτοχη αυτές τις απίστευτες καταστροφές. Οι υπουργοί και οι βουλευτές να πληρώνονται από το «δημόσιο ταμείο» και να είναι μουδιασμένοι και ανίκανοι να χειριστούν και να αποτρέψουν αυτές τις καταστροφές. Να τους βλέπεις να βγαίνουν στα κανάλια χαμογελαστοί και να αλληλοσυγχαίρονται γιατί τα κατάφεραν καλά.



Πρέπει να φτιαχθεί μια ΜΚΟ που να δίνει πιστοποιητικό ανικανότητας σε διάφορους πολιτικούς οι οποίοι δοκιμάσθηκαν και απέτυχαν και να τους δίνεται και βαθμολογία.Το προτείνω σε όλους τους bloggers.

Μετα την παραίτηση-αποχώρηση του κ. Καραμανλή, ανεβήκατε κ. Παπανδρέου στην εξουσία αυτής της χώρας. Υποσχεθήκατε «όλα και τα πάντα». Από την ώρα όμως που ανεβήκατε στην εξουσία αρχίσατε τις «εκπώστεις»,τις «προσβολές» ενάντια στους Ελληνες πολίτες.

Ξαφνικά ανακαλύψατε ότι το χρέος της χώρας είναι πιο μεγάλο. Αν είναι δυνατόν!!! Θέλετε να πιστέψουμε ότι με τόσους συμβούλους, καθηγητές πανεπιστημίων σας ξεγέλασαν οι ανίκανοι της Νέας Δημοκρατίας και δεν γνωρίζατε την πραγματική οικονομική κατάσταση της χώρας; Πρέπει λοιπόν το συσσωρευμένο αυτό χρέος απο το 1974 και μετά να το πληρώσουν οι Ελληνες πολίτες.

Μετά από λίγες ημέρες διακυβέρνησής σας το πρώτο πράγμα που κάνατε ήταν να σβήσετε το «Εθνικής» από το υπουργείο Παιδείας. Ενώ μιλάτε υπέρ της Ελλάδας και χρησιμοποιείτε τα συνθήματα του πατέρα σας που έλεγε «Η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες», στο Υπουργείο Παιδείας, τοποθετήσατε την κ. Διαμαντοπούλου η οποία έχει συμμετάσχει στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ. "Μα η Λέσχη Μπίλντερμπεργκ" σύμφωνα με την κ. Διαμαντοπούλου "είναι ένα απλό φόρουμ",δεν είναι όργανο της Νέας Τάξης Πραγμάτων, δεν προωθεί την Παγκόσμια Διακυβέρνηση από τους γνωστούς Κεντρικούς Τραπεζίτες. Ως πότε θα μας εξαπατάτε.

Σε όλα τα καίρια πόστα του υπ.Παιδείας βάλατε στελέχη που προωθούν την πολυφυλετικότητα και την πολυπολιτισμικότητα. Ο σκοπός σας είναι να προσαρμώσετε τους Ελληνες στους μετανάστες. Κατά τα άλλα είσθε υπέρ της Ελλάδας!!!

Επιλέξατε για γραμματέα την κ. Δραγώνα η οποία θα μάθει στα παιδιά μας ότι "δεν είναι Ελληνες". Κατά τα άλλα είσθε υπέρ της Ελλάδας!!! Κρατήσατε τον κ. Βερέμη γιατί και αυτός "αγωνίζεται υπέρ της Ελλάδας". Μαθαίνει στα παιδιά μας μαζί με την κ. Ρεπούση ότι «περνάγαμε καλά επι Οθωμανικής Αυτοκρατορίας». Δεν έχετε κ. Παπανδρέου παρα να τοποθετήσετε πάλι τέτοιου είδους ανθρώπους και στα υπόλοιπα υπουργεία. Αυτό άλλωστε θέλει και η γνωστή οργάνωση Διεθνής Διαφάνεια.

Αυτό όμως που με εξόργισε πολύ είναι η συνεργασία σας με την οργάνωση αυτή, που είναι όργανο της νέας Τάξης Πραγμάτων, συνεργάζεται και καθοδηγείται από τα όργανα της ΝΤΠ.
Ο ιδρυτής αυτής της οργάνωσης είναι πρώην διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας. Αυτό τα λέει όλα…Φαντάζομαι ότι το γνωρίζετε και σας ενημέρωσαν οι «ικανότατοι» σύμβουλοί σας.

Ξεκινήσατε λοιπόν να μιλάτε για το ότι στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλη διαφθορά, υπάρχει μεγάλη φοροδιαφυγή και εισφοροδιαφυγή. Προφανώς δεν θα έχετε δεί τις δημοσκοπήσεις που λένε ότι ο πιο διεφθαρμένος «τομέας»της Ελλάδας είναι η πολιτική εξουσία. Ο λαός λέει «το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι». Το ξεχάσατε αυτό κ. Παπανδρέου;

20 χρόνια ΠΑΣΟΚ και κάθε μέρα είχαμε και ένα νέο σκάνδαλο, από υπουργούς, βουλευτές και πάει λέγοντας. Μετά 6 χρόνια Νέα Δημοκρατία είχαμε κυριολεκτικά "καταιγίδα" σκανδάλων. Πεστε μου αν ένας Ελληνας σας μιμηθεί και θελήσει και αυτός να επωφεληθεί και να κλέψει 1000-2000 ευρώ από τα δημόσια χρήματα ή να φοροδιαφύγει 1000-2000,όπως πολλοί Ελληνες το κάνουν, είναι κακό;
Προσωπικά εγω το θεωρώ έντιμο γιατί έτσι σώζουν κάποια χρήματα από το ΑΕΠ της χώρας το οποίο θα το καταλήστευαν οι διαχειριστές του κράτους. Φαντάζεσθε να πλήρωναν όλοι οι Ελληνες κανονικά τους φόρους τους τι φαγοπότι θα γινόταν από τους βουλευτές και υπουργούς; Πιστεύετε ειλικρινά ότι αν όλοι Ελλληνες πλήρωναν κανονικά τους φόρους τους δεν θα υπήρχε διαφθορά και σκάνδαλα;
Προσωπικά πιστεύω ότι θα ήταν ακόμη περισσότερα τα σκάνδαλα, εφόσον θα έβλεπαν τα «λαμόγια» ότι τα ταμεία έχουν ακόμη ρευστό. Πείτε μου κ. Παπανδρέου, γιατί ο Έλληνας να υπακούσει στο φορολογικό σύστημα που υπήρχε και υπάρχει; Παρόλο που σας ψηφίσαμε δεν έχουμε καμιά συμμετοχή στη λήψη των αποφάσεων, άρα ο Έλληνας δεν έχει τρόπο να αμυνθεί στις ληστρικές επιδρομές που ετοιμάζετε εσείς οι πολιτικοί.

Στην Ελβετία μέσα στο 2009 έγινα 9 δημοψηφίσματα για να παρθούν αποφάσεις από το λαό για κρίσιμα ζητήματα. Στην Ελλάδα τα τελευταία 50 χρόνια δεν έχει γίνει ούτε ένα. Πως θα αμυνθεί λοιπόν ο πολίτης;

Εγώ έχω εισόδημα περίπου 900 ευρώ το μήνα. Πληρώνω το κινητό μου, πληρώνω το φαγητό μου, πληρώνω το αυτοκίνητό μου. Γιατί ένας βουλευτής που παίρνει 6000-7000 ευρώ δεν μπορεί να πληρώσει το κινητό του, το αυτοκίνητό του; Γιατί πρέπει να του το πληρώνω εγώ από τον φόρο μου; Λέτε συνεχώς «έχει περισσότερες υποχρεώσεις». Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι κάθε υπουργός και βουλευτής, όταν τελειώσει η θητεία του έχει γίνει πλέον πλούσιος. Απλώς εξαπατάτε το λαό. Ο λαός λοιπόν που σας ψήφισε δεν είναι διεφθαρμένος. Είναι παραπληροφορημένος και ψηφίζει διεφθαρμένους πολιτικούς.

Πως τολμάτε και βγαίνετε στην τηλεόραση και λέτε ότι "υπάρχει μεγάλη διαφθορά στην Ελλάδα;" Δεν σας είπαν οι σύμβουλοί σας ότι αυτό είναι προσβλητικό προς τους Έλληνες πολίτες; Πριν από λίγους μήνες ένας γαλάζιος βουλευτής χρέωσε το κινητό του σε ένα μήνα 107000 ευρώ. Μοίρασε κινητά σε φίλους, συγγενείς και τα χρέωνε στο υπουργείο. Πείτε μου κ. Παπανδρέου, αν αυτό το έκανε ένας πολίτης θα είχε ποινικές ευθύνες; Το δημόσιο δεν θα διεκδικούσε τα χρήματα αυτά πίσω;
Αυτός όμως ο υπουργός όχι μόνο ποινικές ευθύνες δεν θα έχει, αλλά έχει επανεκλεγεί και θα συνεχίσει να πληρώνεται από το φόρο του κακόμοιρου ελληνικού λαού, που εμπιστεύεται τους Ελληνες πολιτικούς και αυτοί τον εξαπατούν.

Αισθάνομαι όπως και εκατομμύρια άλλοι Ελληνες,ότι και με την διακυβέρνησή σας τίποτα δεν θα αλλάξει. Για να αλλάξει κάτι πρέπει να σκεφτείτε σαν να είστε ένας απλός Ελληνας πολίτης, που δεν ζεί όμως στο 2009,αλλά τον 5ο αιώνα π.Χ στην Αθήνα ή στην Σπάρτη. Και τότε υπήρχαν σκάνδαλα. Όποιος όμως πολιτικός δεν ήταν έντιμος και δεν τηρούσε τις υποσχέσεις του κάποια στιγμή οδηγούνταν για να δικασθεί στην εκκλησία του δήμου. Λογοδοτούσε και πολλές φορές προχωρούσαν σε κατάσχεση της περιουσίας τους, ή εξορία ή και θάνατο.

Οι βουλευτές μας τώρα όμως έχουν ασυλία. Μόνο οι πολίτες είναι διεφθαρμένοι…μόνο οι πολίτες πάνε φυλακή για μερικά «ψωροευρώ»…Τι κατάντημα. Αυτοί που διαχειρίζονται το δημόσιο χρήμα, να έχουν ασυλία!!! Και μετά μιλάτε για εντιμότητα και για διαφάνεια. Έλεος.

Θέλω να ελπίζω όμως ότι οι πολίτες κάποια μέρα θα ξυπνήσουν και όλη αυτή τη διεφθαρμένη πολιτική ηγεσία, όλων των κομμάτων, θα την καθίσουν στο σκαμνί και θα τους αναγκάσουν να απολογηθούν. Αυτό όμως θα επιτευχθεί αφού πρώτα ελευθερώσουμε τα ΜΜΕ από τους διαπλεκόμενους ολιγάρχες που «τρώνε και πίνουν» μαζί με τους πολιτικούς.

Ο Έλληνας πολίτης δεν είναι διεφθαρμένος κ. Παπανδρέου. Στερείται στοιχειώδη πράγματα, μαζεύει ένα-ένα τα ευρώ για να μπορέσει να έχει ένα σπίτι να μείνει και ένα αυτοκίνητο με το οποίο να μπορεί να «ξεφύγει», για να μην τρελαθεί σε αυτή την τρισάθλια χώρα, γιατί τρισάθλια την καταντήσατε εσείς οι πολιτικοί.

Μην μου πείτε βέβαια ότι και για αυτό φταίει ο ελληνικός λαός και όχι αυτοί που την διοικούν.

Ίσως όμως και να φταίμε, γιατί σας πιστέψαμε. Είμαι βέβαιος ότι αν ποτέ έχουμε την ευτυχία να διοικούν την Ελλάδα έντιμοι πολιτικοί, τότε ο ελληνικός λαός θα συμπεριφερθεί και αυτός έντιμα και θα δώσει και την «ψυχή» του και την ζωή του αν χρειαστεί για να βελτιωθεί αυτή η χώρα. Μέχρι τότε όμως ο Έλληνας πρέπει να συμπεριφερθεί έξυπνα και «να σώσει ότι σώζεται». Ο νοών νοείται. Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους πολιτικούς της.

Έτσι που έχει φθάσει η κατάσταση, πιστεύω ότι ο κάθε Έλληνας πολίτης ζητά και θα ζητά δικαιοσύνη. Πρέπει όλοι αυτοί που κατάντησαν την χώρα έτσι να λογοδοτήσουν.

Τα επόμενα χρόνια πιστεύουμε ότι αυτό το σύνθημα θα γιγαντώνεται μέχρι που πραγματικά θα πραγματοποιηθεί.







5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΑΙΟ..ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΛΕΟΝ ΔΙΕΥΘΑΡΜΕΝΟΙ...
ΜΑΣ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ...
ΕΧΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ , ΜΑΣ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 45.000Ε ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!!!! ΚΑΙ ΟΧΙ 6000Ε
ΔΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
http://news24gr.blogspot.com/2009/12/45000.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ ωραίο κείμενο!

Nikiforos είπε...

Πάρα πολύ σωστό το γράμμα προς τον προθυπουργό της χώρας, αλλά έχει αυτιά για να μπορέσει να το διαβάσει;
και μάτια για να ακούσει και να δεί τι γίνεται με την μεσαία και κατώτερη τάξη της κοινωνία μας;
Διότι δεν είναι δυνατόν να την πατάνε πάντα οι ίδιοι; Σύμπτωση;
Αλλά αυτή είναι η κατάληξη όταν η μεγαλήτερη πλειοψηφία τον διοικούντων δεν έχει καθόλου πείρα απο εργασία αφού ήταν και είναι αργόσχολοι.

Ανώνυμος είπε...

Ορθότατο,άριστο.Εκφράζει όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες.
Εγώ δεν το λέω ούτε ανικανότητα,ούτε αδράνεια,ούτε εγκλωβισμό του πολιτικού συστήματος.
Το λέω μέγιστη προδοσία και εξαπάτηση του Ελληνικού λαού,που τόσα χρόνια προσπαθεί να μεταλαμπαδεύσει την αξία του Ελληνισμού και του ανθρώπου στην ερχόμενη Νέα Εποχή.Μην νομίζετε πως δεν έχουν μάτια και αυτιά.Όλα τα ξέρουν και γι'αυτό όταν κάνουν δηλώσεις πλέον,ντρέπονται να μιλήσουν.Το θράσσος που είχαν κάποτε αρχίζει να μετατρέπεται σε άγχος και φόβο.
Εύχομαι και εγώ,σύντομα να τους πάρουμε με τις πέτρες.Ας κυβερνήσουν επιτέλους γνήσιοι Έλληνες σε αυτόν τον τόπο,ας επιστρέψει το δίκαιον και ορθόν και ας είναι βαρύ το τίμημα.
Ας γίνουν χιλιάδες παρόμοια γράμματα,και η αγανάκτηση του Έλληνα πολίτη,να πάρει γαλανόλευκο χρώμα επιτέλους.
Οχι,πράσινο,κόκκινο ή μπλέ.ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΠΟΤΑΜΙ

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΛΕΜΕ:
Ave george,Corrupti te salutant.
ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ:
Ave george,Populum salutat moribunda.
ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2010 , ΟΙ ΔΙΕΦΑΡΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ ,ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΥς ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΥΣ (στην Ελληνική γλώσσα και όχι στην Λατινική)
ΧΠ
cpstos@gmail.com

Related Posts with Thumbnails