Σάββατο 14 Μαρτίου 2009

GOLDEN BOYS ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ








Πέντε χρόνια μετά την κυβερνητική αλλαγή, το σεμνά και ταπεινά του 2004 προκαλεί μονάχα γέλιο και κλάματα.Αν και το πιο σωστό συναίσθημα είναι η οργή. Το «Εθνος» αποκάλυψε με στοιχεία και παραστατικά το «πάρτι» των γαλάζιων επίλεκτων σε βάρος των δημόσιων ταμείων. Πού πηγαίνουν τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, που έχουν βαρεθεί να τους μαλώνουν οι κυβερνώντες τους.




Συγκεκριμένα, μόνο οι μισθοί, χωρίς να συνυπολογίζονται τα bonus, οι αποζημιώσεις και οι λοιπές παροχές 5 υψηλόβαθμων στελεχών της Διοίκησης ετησίως ανέρχονται σε 1.080.000 ευρώ.Στο τεράστιο αυτό κόστος οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσθέτουν δαπάνες για αμοιβές πρώην υπαλλήλων της Εταιρείας, που συνταξιοδοτήθηκαν ως Διευθυντές με παχυλές αποζημιώσεις και κατόπιν επαναπροσλήφθηκαν ως Σύμβουλοι εισπράττοντας σε πολλέςπεριπτώσεις αμοιβές ανώτερες και από αυτές των Γενικών Διευθυντών.Χαρακτηριστικό παράδειγμα συνταξιούχος δικηγόρος που αποχώρησε λαμβάνοντας 1.500.000 εκ ευρώ και επαναπροσλήφθηκε ως σύμβουλος λαμβάνοντας πάνω από 200.000 ευρώ ετήσιες αποδοχές!





Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εθνική Ασφαλιστική, με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας «Εθνος» για τα έξοδα στελεχών της επιχείρησης και συνδικαλιστών, υποστηρίζει ότι πρόκειται για επιχειρηματικά δώρα και έξοδα φιλοξενίας και παραστάσεως που έχουν πραγματοποιηθεί μέσα σε συγκεκριμένα από την επιχείρηση όρια.




Χρυσή ζωή για τα «golden boys» ΕΘΝΟΣ


Σκάνδαλο με τους μισθούς στελεχών της Εθνικής Ασφαλιστικής



Τα 42 καταστήματα υπό λουκέτο κοστίζουν όσο τα golden boys ΕΘΝΟΣ


Τέσσερις κωδικοί χρηματοδοτούν τη σπατάλη στην Εθνική Ασφαλιστική


Εθνική Ασφαλιστική: Εντός ορίων οι δαπάνες παράστασης και δημοσίων σχέσεων



ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails