Τρίτη, 22 Σεπτεμβρίου 2009

Αυτό δεν είναι τυπογραφείο μοιάζει με συγκρότημα πολυεθνικής!!!!!

"Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις."
Ζητάνε και τα ρέστα τώρα;
Δεμένοι με το κέρδος... Το θράσος τους ξεπερνά κάθε όριο.

Εκδηλώσεις υποκρισίας, Για την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ λένε συνεχώς ψέματα ακόμα και στο debate!! .

Ο Ριζοσπάστης όπως και όλα τα άλλα κομματικά έντυπα είναι γνωστό ότι τυπώνονται στο τυπογραφείο της Σύγχρονης Εποχής (άλλη εκδοτική επιχείρηση του ΚΚΕ) και όχι από την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ... (Ο ριζοσπάστης είναι η μόνη εφημερίδα που στην ταυτότητα του δεν αναφέρουν που τυπώνεται για να καλύπτονται και να εξαπατούν τον κόσμο)

Σύντροφοι, τώρα μιλάτε με τυπογράφους. Γνωρίζουμε πολύ καλά που τυπώνεται το κάθε έντυπο, εφημερίδα, ή περιοδικό. Αυτό που δυσκολευόμαστε να κατανοήσουμε είναι το γιατί πρέπει τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν!

Ένα κόμμα που είναι στη βουλή όπως το ΚΚΕ και που ψηφίζει νόμους, είναι παράλογο και παράνομο να έχει δικές του επιχειρήσεις. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.

Συνάδελφοι, κοιτάξτε προσεκτικά την φωτογραφία με τα κτήρια και τις εγκαταστάσεις της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ. Εύκολα και ο ποιο δύσπιστος θα καταλάβει το τσουνάμι που πλήττει τον κλάδο. Αυτό το κομματικό ΤΕΡΑΣ στην κυριολεξία ξεκληρίζει την τυπογραφία και οδηγεί χιλιάδες τυπογραφεία και εργαζόμενους στην ανεργία.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάληςΣτην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ εμπαίζουν την τυπογραφία και τους εργαζόμενους. Παρέδωσαν τα πάντα στο κεφάλαιο!
Ενημερώστε όλοι τους εργαζόμενους


Στη ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε συμπεριφέρονται σαν στυγνοί καπιταλιστές, που προσπαθούν ν’ απομυζήσουν όση περισσότερη υπεραξία μπορούν;
Τι θα γινόταν αν τα μισθολόγια των επιχειρήσεών τους ξεκινούσαν από 1.400 ευρώ και κλιμακώνονταν ανάλογα προς τα πάνω;
Θα γινόταν ό,τι θα γινόταν και αν αυτή η διεκδίκηση κατακτιόνταν από τους εργαζόμενους. Δηλαδή, θα έβαζαν λιγότερα κέρδη στα κομματικά ταμεία.
Γιατί δεν το κάνουν, λοιπόν; Και μη μας πουν ότι αυτά τα πράγματα οι εργάτες πρέπει να τα καταχτούν μόνοι τους και όχι να τους χαρίζονται, γιατί έχουν φροντίσει ώστε στην «Τυποεκδοτική» να μην κουνιέται φύλλο.Η ταξική πάλη κολυμπάει στο βούρκο
Κύριε Δρακόπουλε και κύριε Χαρό, σαν συνδικαλιστές του κκε και του κλάδου.

ΕΑΝ αντέχετε δημοσιοποιήστε την εργοστασιακή ΣΣΕ της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ του κκε.
ΣΥΝΤΡΟΦΕ,
όταν το κόμμα δεν πληρώνει τους εργαζόμενους στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ όπως τα άλλα τυπογραφεία,
όταν δεν απεργεί,
όταν κρύβει την ΣΣΕ των εργαζομένων του,
όταν έχει Εργάτες - λάστιχο στις εργοδοτικές αξιώσεις. Σκλάβους στη δούλεψή της, σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα,
όταν με τις εργοστασιακές συμβάσεις εργασίας που τους υποχρεώνει να υπογράψουν, «πετά» στο καλάθι των αχρήστων, ακόμα και την υφιστάμενη εργατική νομοθεσία,
otan επιβάλλει καθεστώς άγριας και στυγνής εκμετάλλευσης των εργαζομένων.
Τότε δεν μπορεί να είναι και υπερασπιστής τους!!!Πλήγμα για τους εργαζόμενους ο λαϊκός μονόδρομος, για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη
E, E! Μην κάνετε σαν να ανακαλύψατε την Αμερική! Κατάργησε και την πάλη των τάξεων!

Η Τυποεκδοτική από την αρχή της λειτουργίας της σάρωσε όλα τα μεγάλα έντυπα και τις δουλειές του δημοσίου. Είχε και έχει τα πλέον σύγχρονα τυπογραφεία. Δημιουργήθηκε με τον τότε αναπτυξιακό νόμο και το τσάμπα χρήμα που έμπαινε στα ταμεία από τα μέλη του κόμματος. (Αυτός ήταν ένας τρόπος για να ξεπλυθεί το χρήμα της Ανατολικής Γερμανίας και τα μηχανήματα που πρόσφερε στο τυπογραφείο).

Η πλειοψηφία των εργαζομένων εκεί είναι επιδοτούμενοι του ΟΑΕΔ, να μην σας πω για τα πόσα εκατομμύρια δραχμούλες (τότε) ροκανίστηκαν στον Περισσό από τα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΟΚ. Παρόλο που ήταν κατά των εκπαιδευτικών μαθημάτων ως εκφυλιστικά του καπιταλισμού και από την άλλη σάρωνε ο Περισσός το ζεστό χρήμα.

Και για όσους δεν ξέρουν. Η τελευταία διάσπαση δεν έγινε για κανέναν απολύτως ιδεολογικό λόγο. Η διάσπαση έγινε όταν κάποια μέλη της Κεντρικής Επιτροπής ζήτησαν από το Πολιτικό γραφείο ενημέρωση για τις επιχειρήσεις του κόμματος. Και άρχισε η σφαγή με πρωτοπαλίκαρο την Αλέκα. Άξιος ο μισθός της.Ο σκοτινός ρόλος των κομμάτων στην τυπογραφία
Απαλλάσσοντας τον καπιταλισμό και τον εαυτό τους απ' τις ευθύνες για τα δεινά που προκαλούν σε χιλιάδες εργαζόμενους και τυπογραφεία, οι ηγέτες της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ επιχειρούν για μια ακόμη φορά να μας πείσουν με τη κομματική προπαγάνδα, με τα παπαγαλάκια τους, με τα κομματικά τους στελέχη και τους πολιτικούς τους φίλους ότι
η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε είναι ένα ακόμα τυπογραφείο.
Η «ηθική» της αγοράς
Τα «γκόλντεν μπόις» της 'αριστερής μπουρζουαζίας', γέννημα θρέμμα του συστήματος, δεν έκαναν τίποτα περισσότερο απ' αυτό που διδάχθηκαν από τα αφεντικά τους: Αξιοποίησαν την αδιαφορία μας και τη δυνατότητα που τους έδινε η ελευθερία της κίνησης των κεφαλαίων ώστε να πετύχουν τον προσωπικό τους πλουτισμό και να διαλύσουν έναν ολόκληρο κλάδο και όλα τα ανταγωνιστικά τους τυπογραφεία. Μήπως αυτό δεν κάνει το ιμπεριαλιστικό σύστημα που πολεμούν;
Εξάλλου, το κέρδος είναι νόμος και ό,τι είναι νόμιμο είναι και ...ηθικό.

Συντρόφια,
η επιδίωξη του πλουτισμού είναι θεμιτή όταν δε γνωρίζει όρια και ηθικές αναστολές;
Ας μην κοροϊδευόμαστε...
Ένα κόμμα που είναι στη βουλή όπως το ΚΚΕ και που ψηφίζει νόμους, είναι παράλογο και παράνομο να έχει δικές του επιχειρήσεις.
Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός.

Στην Επιτροπή Ανταγωνισμού, τι έχουν να πουν για το παραπάνω θέμα και τι μέτρα σκοπεύουν να πάρουν;;;
Υπάρχει κάποια ανεξάρτητη αρχή που να ελέγξει το παραπάνω θέμα;;;


Κίνημα Τυπογράφων
Να δώσουμε τώρα απάντηση... Ο,ΤΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣυνάδελφοι, Δεν αντιμετωπίζουμε ένα ακόμα τυπογραφείο. διαβάστε προσεκτικά.
ΧΩΡΙΣ διαγωνισμό, ο ΟΠΑΠ, με ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ανάθεση παραχώρησε την εκτύπωση των δελτίων του “ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ” στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ επιχείρηση του ΚΚΕ έναντι του ποσού των 2.500.000 ΕΥΡΩ!!!

Ραδιοτηλεόραση ΕΡΤ.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ Α.Ε.

ΕΚΔΟΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΚΔΟΣΕΩΝ ΕΡΤ Α.Ε.
Ρηγίλλης 4, Αθήνα 106 74
Τηλ.: 210 740 7252, Fax: 210 722 4812
e-mail: radiotileorasi@ert.gr
ΕΚΤΥΠΩΣΗ - ΒΙΒΛΙΟΔΕΣΙΑ
ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε.
Λεύκης 134, Κρυονέρι Αττικής.

Με πολιτικά και κομματικά μέσα μας παίρνουν όλες τις δουλειές.
Έχουνε μαζέψει όλο το δημόσιο.

Τι να κάνουμε?? Δεν είμαστε όλοι αποχαυνωμένα ζώα να εισπράττουμε χωρίς αντίρρηση και αντίδραση τις κομματικές τους μπαρούφες για να γεμίσουν την τσέπη τους και να Ξεκληρίζεται η τυπογραφεία! στο όνομα της κονόμας τους και του εργάτη...

Είσαστε τυχεροί που το ΣΕΜΕΕ κάνει την ΚΟΤΑ και δεν έχουνε ψυχή να βγάλουν μια ανακοίνωση.
Κίνημα Τυπογράφων
Να δώσουμε τώρα απάντηση... Ο,ΤΙ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΑΤΑΠΙΕΙ

Πηγή: www.typografeio.blogspot.com


Διαβάστε ακόμη:

Η Τυποεκδοτική γίνεται holding - Το Βήμα


Και κόκκινοι και μπίζνεσμεν - Ελευθεροτυπία1 σχόλιο:

Απόμαχος είπε...

ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ!ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΞΥΛΙΝΟ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΕΛΕΩ (ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ) ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΑΞΙΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΗΜΕΔΑΠΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ-ΒΙΟΤΕΧΝΙΩΝ?ΚΡΙΜΑ!!!

Related Posts with Thumbnails