Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Ο Μπέζας κατέθεσε αγωγή εναντίον του Β.Αναστασίου,αλλά δεν απαντά επί της ουσίας για την μετάταξη της συζύγου του!!!


Αγωγή για ηθική βλάβη,κατέθεσε εναντίον του δημοσιογράφου Βαγγέλη Αναστασίου,ο πρώην Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Αντώνης Μπέζας.Ο κ. Μπέζας προσέφυγε στην δικαιοσύνη για το δημοσιεύμα που αφορά την μετάταξη της συζύγου.Στην ανακοίνωση που απέστειλε όμως στα ΜΜΕ της Ηπείρου,δεν λέει απολύτως τίποτε για την..."ταμπακιέρα".Έγινε ή όχι η μετάταξη αυτή;Με ποιά κριτήρια;Μπορεί ένα Δ.Σ που έχει διορισθεί από την προηγούμενη Κυβέρνηση να παίρνει τέτοιες αποφάσεις;H μετάταξη της γεννά δικαίωμα κατάληψης μόνιμης οργανικής θέσης,που σημαίνει ουσιαστική πρόληψη μόνιμου προσωπικού χωρίς τη διαδικασία του ΑΣΕΠ ή της 6μηνης δοκιμασίας;Αντι λοιπόν να δώσει ουσιαστικές απαντήσεις,ο κ. Μπέζας έκανε την παρακάτω δήλωση:« Πιστεύω ότι στη Δημοκρατία ο καθένας έχει το δικαίωμα να λέει και να ισχυρίζεται κάθε τι το αντίθετο προς τις δικές μου σκέψεις και απόψεις....


Οι αποδιδόμενοι όμως στο πρόσωπό μου, ακόμη και μετά τις εθνικές εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, προσβλητικοί και απέχοντες της αλήθειας ισχυρισμοί, η εμπάθεια, οι υπαινιγμοί και οι χαρακτηρισμοί των εντύπων και των μέσων γενικότερα της εταιρείας «Α. Αναστασίου και Σία Ε.Ε. Ραδιοτηλεοπτικές, Διαφημιστικές και Εκδοτικές Επιχειρήσεις», συνθέτουν ένα πλέγμα ηθικής και κοινωνικής απαξίας, που εντελώς αδικαιολόγητα πλήττει τη θέση μου στη θεσπρωτική κοινωνία και την παρουσία και δράση μου ως πολιτικού και επαγγελματία.Τα δημοσιεύματα και οι αναφορές των συγκεκριμένων μέσων είναι αντίθετα προς τα ήθη του δημοκρατικού μας πολιτεύματος, καταπατούν την αλήθεια και τη δημοσιογραφική δεοντολογία και υπερβαίνουν κατά πολύ τα όρια της ανοχής που τα δημόσια πρόσωπα οφείλουν να επιδεικνύουν εξαιτίας της παρουσίας τους στο δημόσιο βίο. Ταυτόχρονα, η γενικότερη δυσφημιστική και διαστρεβλωτική δραστηριότητά τους, υποβαθμίζει το επίπεδο της δημοσιογραφίας στο νομό, συνιστά τροχοπέδη στην πορεία της Θεσπρωτίας προς το μέλλον και αποτελεί ανοικτή πληγή στη λειτουργία του πολιτικού συστήματος σε τοπικό επίπεδο.Για αυτούς και μόνο τους λόγους και προκειμένου να αποκαλυφθούν και οι τυχόν πίσω από τη συγκεκριμένη εταιρεία κρυπτόμενοι, κατέθεσα σήμερα αγωγή εναντίον της για ηθική βλάβη.Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη αποτελεί δικαίωμα κάθε ανθρώπου, που προσπαθεί με εντιμότητα να επιτελέσει το καθήκον του, που ενδιαφέρεται για το αύριο του τόπου του ενώ ταυτόχρονα συκοφαντείται σκόπιμα και στοχοποιείται για να εξυπηρετηθούν πολιτικές σκοπιμότητες. Είμαι βέβαιος ότι η αλήθεια θα λάμψει και η όλη λασπολογία θα καταρρεύσει γιατί υπάρχει η Δικαιοσύνη ».

Αναρτήθηκε από epirusgate

1 σχόλιο:

ΡΑΔΙΟ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ 89,2 είπε...

ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΔΗΛΩΣΕ:

Β.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ: "ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ κ. ΜΠΕΖΑ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΕΓΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ? ΓΙΑΤΙ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΤΗΝ Α. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ BLOG: 892fm.blogspot.com?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ "ΗΘΙΚΑ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΗ" ΤΗΝ Α.ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ? ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΔΕΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΣΟ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ? scripta mane - Ακόμα και εάν είναι Email!"

Related Posts with Thumbnails