Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

300.000 Ευρω για βίντεο με βιασμό παιδιού και πνιγμό του!!!!


Σοκ και απίστευτη φρίκη προκαλεί βίντεο με βιασμό και πνιγμό ανήλικης, το οποίο βγαίνει σε πλειστηριασμό στο Internet. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία έχει πουληθεί μέχρι και 300.000 ευρώ και έγινε η αιτία να στηθεί και στη χώρα μας η μεγάλη επιχείρηση «Τσάρλι». Πρόκειται για ένα από τα πλέον ανατριχιαστικά
και αποτρόπαια βίντεο, το οποίο όμως είναι το πλέον διάσημο στην αρρωστημένη κάστα των παιδόφιλων.
Το βίντεο αυτό έχει τραβηχτεί το 2005, κατά πάσα πιθανότητα στις ΗΠΑ, και απεικονίζει το βιασμό ενός κοριτσιού, ηλικίας από 7 έως 10 ετών, από δύο άτομα, μέσα σε μπανιέρα γεμάτη νερό. Τα ανθρωπόμορφα μάλιστα τέρατα μετά το βιασμό κρατούν μέσα στο νερό το κεφάλι του δύστυχου κοριτσιού.

Μέχρι στιγμής από τις έρευνες των αστυνομικών σε ολόκληρο τον κόσμο δεν έχει γίνει γνωστή η τύχη του μικρού αυτού παιδιού, που γνώρισε την απίστευτη φρίκη στα χέρια των αδίστακτων παιδόφιλων.

Αυτό το ανατριχιαστικό υλικό, που απευθύνεται στα πλέον αρρωστημένα μυαλά, βρέθηκε στην κατοχή τριών εκ των συλληφθέντων στην πρόσφατη επιχείρηση της Ασφάλειας, ενώ είχε βρεθεί στην κατοχή κι άλλων Ελλήνων, σε παρόμοια επιχείρηση του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, πριν από περίπου τρεις μήνες με τον κωδικό «Καρουζέλ».

http://www.espressonews.gr/



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails