Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Ο Σύριζα καθυβρίζει τα blogs , διότι σχολίασαν τις « πουτανέ » φωτογραφίες τής αρχιτσούλας Αφροδίτης Αλ Σάλεχ στο πορνο - περιοδικό « Penthouse » !..



(Ξένη δημοσίευση) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ



ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΙΣΤΟΤΟΠΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΑΛ ΣΑΛΕΧ



Η Επιτροπή Δικαιωμάτων ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την αήθη επίθεση που πραγματοποιούν τις τελευταίες μέρες ρατσιστές κονδυλοφόροι ιστότοπων και ιστοσελίδων ακροδεξιού προσανατολισμού ενάντια στη Συριακής καταγωγής ηθοποιό, Αφροδίτη Αλ Σάλεχ, επειδή ορίστηκε σύμβουλος για θέματα μετανάστευσης στο Γραφείο του Υφυπουργού κ. Βούγια. Είναι φανερό ότι οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι ενοχλούνται από την ανάληψη οποιουδήποτε δημόσιου αξιώματος από πολίτες που σύμφωνα με τη δική τους νοοτροπία δεν διαθέτουν «καθαρή» εθνική / φυλετική καταγωγή.

Είναι απόλυτα καταδικαστέο το γεγονός ότι στην προσπάθειά τους να σπιλώσουν την κ. Σάλεχ και ως γυναίκα, επιδίδονται σε ένα παραλήρημα πουριτανισμού χρησιμοποιώντας με απαράδεκτο τρόπο παλαιότερες φωτογραφήσεις της, που αποτελούν αναφαίρετο δικαίωμα ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας της. Το μόνο που καταφέρνουν με τέτοιες πρακτικές είναι να αποδεικνύουν τον επικίνδυνο ρόλο τους μέσα στην κοινωνία.



ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ 25/11/2009

www.ana.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails