Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2009

ΥΠΟΘΕΣΗ ΛΙΑΣΚΟΥ-ΚΕΡΑΜΙΔΑ

Λίγους μήνες μετά την ανάληψη της εξουσίας απο τη Νέα Δημοκρατία ξεσπάει η υπόθεση του χρηματισμού του διευθυντή του ιδιαίτερου γραφείου του υφυπουργού Τουρισμού Αναστάσιου Λιάσκου.Στα χέρια του Αναστάσιου Λιάσκου έφτασε επιστολή του επιχειρηματία, με την οποία του κατήγγειλε τον συνεργάτη του για διαφθορά.Αμέσως ενημέρωσε τον πολιτικό προϊστάμενό του, υπουργό Τουρισμού Δημήτρη Αβραμόπουλο.Από κοινού με το Μαξίμου αποφασίστηκαν οι πρωτοβουλίες που θα έπρεπε να πάρει ο υφυπουργός προκειμένου να μην εκτεθεί περισσότερο η κυβέρνηση. Η εντολή ήταν να δοθεί προς όλους το μήνυμα ότι «θα είμαστε αμείλικτοι με κάθε φαινόμενο διαφθοράς».













Αμέσως ο υφυποργός Τουρισμού κ. Αν. Λιάσκος παρέπεμψε στη Δικαιοσύνη τον κ.Ιωάννη Κεραμιδά.Ο κ. Κεραμιδάς διετέλεσε πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ψαχνών, αντιπρόεδρος της εκεί τοπικής της Ν.Δ., εκλεγμένος για δεύτερη φορά δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ψαχνών και για αρκετά χρόνια στενός συνεργάτης του Αναστάσιου Λιάσκου.
Μετά την δημοσίευση της υπόθεσης ο κ. Κεραμιδάς παραιτήθηκε.Την επόμενη ημέρα είχε δηλώσει:«Παραιτήθηκα όχι γιατί διεπράχθη κάποια παράνομη πράξη εκ μέρους μου, αλλά για να μην αιωρείται η παραμικρή υπόνοια σε σχέση με την αξιοπρέπεια, την εντιμότητα και την υπευθυνότητά μου».



ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ



Στη «σέντρα» ο ιδιαίτερος που καταγγέλθηκε για «δωράκι»-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Ενοχη σιωπή από την κυβέρνηση-ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ



Τα «μπουμπούκια» της ΝΔ -ΤΟ ΒΗΜΑ


Αναστάτωση στα Ψαχνά, αμηχανία στη Ν.Δ. Εύβοιας-ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ


Φθηνές συκοφαντίες οι κατηγορίες λέει ο I. Kεραμιδάς-ΤΑ ΝΕΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails