Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2009

Οι «κόκκινοι» καπιταλιστές λένε ψέματα στον ελληνικό λαό.

Το εργατικό συμφέρον Ή η ιστορία σας διαψεύδει...Όταν ο άνεργος τυπογράφος δεν έχει να πληρώσει τους λογαριασμούς ούτε της ΔΕΗ ούτε της ΕΥΔΑΠ και του κόβουν ρεύμα και νερό, όταν δεν μπορεί να ξεπληρώσει το δάνειο-θηλιά του τραπεζίτη, για το κεραμίδι που στεγάζει την οικογένεια, όταν γι'αυτά διεκδικούμε, δηλαδή ούτε καν για ολόκληρη αλλά για μισή ζωή, μας σφίγγουν κι άλλο το λαιμό με τα κλεμμένα από τη δουλειά μας, που πήραν οι αριστεροί καπιταλιστές της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ.
Μας λένε, ότι το ξεκλήρισμα της τυπογραφίας γίνετε στο όνομα του εργάτη για το «κομματικό συμφέρον» του κκε . Όταν το κκε βγαίνει ψευδός και διακηρύττει πως κατασκεύασαν το ΤΕΡΑΣ της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ για να τυπώνουν το ριζοσπάστης και τα κομματικά έντυπάκαι ότι η άθλια κατάσταση που μας καταδικάζουν να ζούμε, είναι «κομματικό συμφέρον» του κκε. Τότε συνάδελφοι αντιμετωπίζουμε την πιο στυγνή μορφή αριστερού καπιταλισμού.
Να σημειώσουμε ότι η κυρία Αλέκα Παπαρήγα στο debate είπε ψέματα στον ελληνικό λαό για να καλύψει την ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΑΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ... ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΤΟ ΚΚΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ;;;

ΕΧΕΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ... ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙΑ;;;;

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;


Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails