Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑΚΤΙΚΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ Ο ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

Από το ιστολόγιο Αντιπληροφόρηση

____________________________________________________________________

Θα ασχολείται με τα "χοντρά" θέματα της οικονομίας μας.

«Αυτό που μάς ενδιαφέρει είναι ο κ. Σιόπα να μας υποδείξει με τις συμβουλές του με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε με το μικρότερο δυνατό κόστος να υλοποιήσουμε καλύτερα το Μνημόνιο» δήλωσαν οι κυβερνητικοί παράγοντες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μας υποδείξει στην εντέλεια τις πολιτικές που οι Ρόθτσιλντ θέλουν για την Ελλάδα. Την πλήρη οικονομική καταστροφή των Ελλήνων και το ξεπούλημα της ακίνητης περιουσίας του δημοσίου και των Ελλήνων.


Tommaso Padoa-Schioppa

Διαβάζοντας τον τίτλο μιας ανάρτησης που έγραφε,Ο Tommaso Padoa-Schioppa είναι ο τοποτηρητής;“ αναρωτήθηκα μήπως κι έχει δίκιο ο γράφων.

Ας δούμε λοιπόν τον άνθρωπο που “προσέλαβε” ο Παπανδρέου.....Ο Tommaso Padoa-Schioppa πέραν των άλλων αξιοκρατικών και διάφανων προσόντων που έχει είναι ομοτράπεζος του στην Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, η οποία έχει γνωστή πλέον και μη εξαιρετέα δραστηριότητα στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Ονομάζεται ““intellectual impetus” behind the euro and the “founding father” of the new currency”.
Υπηρέτησε σε θέσεις που δείχνουν την σχέση του με το παγκόσμιο σύστημα των αγορών.
Η θητεία του σε αυτές τις θέσεις μας επιτρέπει να τον ονομάσουμε “γκαουλάιτερ” του ΔΝΤ , της ΕΕ και της Παγκόσμιας Τράπεζας στην Ελλάδα.
Επίσης η θητεία του στην Basel Committee on Banking Supervision του Ρότσιλντ μας αποδεικνύει την αλληλουχία των δεσμών που έχει και ο νυν Πρωθυπουργός με την Παγκόσμια Κυβέρνηση-Δικτατορία των Διεθνών Τραπεζιτών που σήμερα απαιτούν από τον Ελληνικό Λαό να θυσιάσει την ζωή του στο όνομα “της Σωτηρίας της Πατρίδας”.
Για ποια πατρίδα άραγε;
(Σ.Α: Μια είναι η πατρίδα. Το Ισραήλ!)
ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ κ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ (GLOBAL GOVERNANCE)
http://underinformation.wordpress.com/2010/08/04/tommaso-padoa-schioppa/


ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails