Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ

IS NOT COMODO
Έχω γράψει τόσα...... Αλλά θα γράψω άλλα τόσα αν χρειαστεί, για να φανεί πόσο πολιτική πόρνη είναι η αρχηγία του Υπουργείου Υγείας. Πασίγνωστος ο "ΑΝΑΞ", έτσι????? Ζει και βασιλεύει παντού, περισσότερο κι απ' τον Μεγαλέξανδρο των αθανάτων!!! Στη Μακεδονία την Ελληνική???? Θράκη μέχρι τον Έβρο!!!! Στη Θεσσαλία του πανάρχαιου Αχιλλέως???? Στην Ήπειρο???? Στας Αθήνας αρχαίας και νέας μολυσματούχας??? Ακόμα και στο Πρωτοδικείο Αθηνών μόνον ο ΑΝΑΞ υπάρχει και βασιλεύει. Προνοούντες οι πολιτικοί αλήτες πασών των αποχρώσεων, επί 4ετία περίπου, φρόντισαν να μη κουράζουν τα γραφεία προμηθειών με διαγωνίσματα ανάδειξης εργολάβου καθαριότητας, αφενός προς αποφυγήν αντιγραφών (σκονάκια και τέτοια αρμοδιότητας Διαμαντοπούλου) και αφετέρου, για να μη βλέπουμε συνολικά την κάθε ετήσια δαπάνη 1.000.000.000 ανά Νοσοκομείο και τρομάξουμε εμείς και πάθει νέο εγκεφαλικό ο καραμπινάτος Σαμπατακάκης (του ΣΕΥΥΠ)!!!!! Για να φαίνονται ολίγα τα λεφτά μας που σκορπίζονταν από μόνα τους λόγω ελαφρότητος, μας το έκαναν απ' ευθείας στα όρθια, στην αρχή με συμβάσεις ανά 4μηνο. Επειδή πολύ τους άρεσε, πάνω στο γλυκαθήναι τους μας τις κάνουν τρίμηνες και μετά ανά δίμηνο. Πάντα στα πεταχτά και στα όρθια. Το ότι διαπιστώσαμε, ότι η σύμβαση για δίμηνο κόστισε εν τέλει όσο και οι συμβάσεις των τετραμηνήτικων, είναι δευτερεύον και θέμα κουβαρντοσύνης. Δεν φτάνει που θα τον φώναζαν τον βασιλιά (ΑΝΑΞ των σκουπιδιών) να έρχεται συχνότερα για πληρωμή, θα ήταν κρίμα να νομίζει ότι θα έπαιρνε τα ίδια ή λιγότερα.....


Έτσι από συνήθεια, όσα του έδιναν για τους 4 μήνες, τώρα του τα έδιναν στους 2 και ήσαν όλοι χαρούμενοι μέσα στη μίζα τους. Υπάρχουν όμως και οι αμφισβητίες. Αυτοί που διαγωνισμό ακούνε και διαγωνισμό δεν βλέπουν, παρά μόνο εκλογές και αλλαγή κυβέρνησης. Αξιοσέβαστη στις αρχαίες μυστικιστικές (έως μασονικές) παραδόσεις του Αβραμόπουλου, η Ελάϊζα Ξενογιαννακοπούλου!!!!! Κορώνα του σπιτιού της και καμάρι της η διάσημη σελέμπριτι και στριπτιζέζ "ΕΠΥΥ" (Επιτροπή Προμηθειών Υπουργείου Υγείας). Και ο Σαμπατακάκης (του ΣΕΥΥΠ) δε λέω.... Βράχος, με πάροδο εγκεφαλικού!!!!! Επειδή η Ευρωπαία πόρνη και εταίρα "ΤΡΟΪΚΑ" είχε διαφυγόν κέρδος όταν διαπίστωσε τις συνεχιζόμενες ληστείες, με προμήθειες φαρμακευτικού, υγειονομικού υλικού και με εργολαβίες του Υπουργείου Υγείας, άρχισε να καθυβρίζει τη Ξενογιαννακοπούλου, με γλώσσα του λιμανιού, που εντρέπομαι να μεταχειριστώ, καθότι ραγίζουν τα υαλοπετάσματα. Η Ελάϊζα μετά της Γεννηματά, εκγυμνασθείσες στην πειθαρχία των κλοπών, λες και διαπεράσθηκαν δια μέσου παρθενορραφής, δηλώνουν προσχώρηση στη θεωρία της παρθενογέννησης των ιεροδούλων!!!!! Και αύθις.... εξορθώνουν ανάστημα, εισβάλλουν στο ΑΝΑΚΤορον (Γραφείο Προμηθειών) του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων και ουρλιάζουν:
stop !!!!!!!
Οι Τρικαλινοί επιτηδευματίαι του γραφείου προμηθειών και ελευθέρων συναλλαγών (miza's Free Trade) κοκάλωσαν για την αιφνιδιότητα, διότι αλλέως είχαν συνηθίσει το συνεταιρίζειν τους μετά του Υπουργείου.
Αγέρωχος η Ελάϊζα, γυρνά και κάνει το νεύμα το αυτονόητο στη Γεννηματά, και η τελευτώσα συνισταμένη, βγάζει σαν Μάϊκ Λαμάρ, πάπυρους από τον κόρφο της τον τροφαντό, σελίδας τεσσαράκοντα, επιτιτλούμενους επικεφαλίδι, ως "ΑΡ. ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ 14364 / 21-7-2010", και τους επιδίδει στον άρχοντα επί του γραφείου προμηθειών επί αποδείξει.
Έντρομοι οι γραφείς και φαρισσαίοι γονιπέτησαν και ζητώντας έλεος, ορκίσθηκαν πίστη στο σύστημα "ΤΡΟΪΚΑ" που προσκόμισαν οι υπουργίνες με πάπυρους παρθονορραφής και ταυτοχρόνως, ως δια μαγείας διέκοψαν κάθε ομοσεξουαλική σχέση με εργολαβικές συμβάσεις τετραμήνου έως και διμήνου. Λογοδόθηκαν εν τέλει, πως ευκαιρίας δοθείσης, θα εφαρμόσουν παρθενορραφές και στις προμήθειες φαρμακευτικού, υγειονομικού κλπ υλικού!!!!!
Ανακουφισθείσες οι λαίμαργες υπουργίνες του ΠΑΣΟΚ, αποΤρικαλώθηκαν δι' Αθήνας, όπου και είπαν τα καλά νέα στους Τροϊκανούς, με τη παράκληση, να ενημερώσουν τον παμμέγιστο Τζέφρι, να χαρεί κι αυτός και να μη τις στείλει βορά των δημοτικών εκλογών!!!!!
........... Την τεράστια επιτυχία του θυλικού διδύμου των αποτυχημένων του Υπουργείου Υγείας, σε λίγο......

........ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ........


από ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails