Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Εφυγε από το Υπουργείο και παίρνει εκπομπή στην ΕΡΤ!!! Τυχαίο; Μπαααααααα....

Με το που έγινε ο ανασχηματισμός , η υπεύθυνη σύμβουλος του γραφείου του πρώην υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Βούγια, Σύρια στην καταγωγή Άφρα Αλ Σάλεχ (άραγε με τί προσόντα την προσέλαβε εκεί και εάν είχε όντος προσόντα γιατί δεν την κράτησε ο επόμενος..?), βρέθηκε άνεργη (και όπως λέει στην σελίδα της στο facebook η ίδια http://www.facebook.com/afroditealsalech αντιμετωπίζει και οικονομικά προβλήματα... αλλά δεν έκατσε ούτε ώρα στην ουσία άνεργη...
Το σύστημα του ΠΑΣΟΚ, πρόλαβε να της δώσει εκπομπή στην ΕΡΤ (τώρα θα την τρώμε και στην μάπα) με τίτλο εκπομπής....

ΦΥΛΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...



Εκτιμώ ότι και οι διάφοροι αλλοδαποί που θα πέρνουν μέρος στην εκπομπή της , θα
παίρνουν και αυτοί το κατιτίς τους..

Υπολογίστε κόστος εκπομπής περίπου τα χρήματα που παίρνει ο Σπύρος Παπαδόπουλος για την εκπομπή του κάπου... ( http://www.yupi.gr/gossip/c13486/Spyros_Papadopoylos.html )

Όλα αυτά τα χρήματα θα τα πληρώνετε όλοι ΕΣΕΙΣ.. Ενώ η Κυβέρνηση αυξάνει το πετρέλαιο θέρμανσης στην τιμή του 1.25 ευρώ το λίτρο για να μαζέψει χρήματα (έτσι λέει , διότι εγώ πιστεύω ότι το κάνει για να διαλύσει την κοινωνία και το Κράτος..) , ενω έχει χρήματα για τέτοιου είδους εκπομπές..

Όλοι εσείς που διαβάζετε αυτό το μήνυμα , θα πρέπει να δώσετε την είδηση στους οικείους σας , στους φίλους σας ,στα blogs κτλπ για να μάθουν που ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΛΕΒΕΙ η συμμορία του ΠΑΣΟΚ..


ΑΠΟ news24gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails