Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Με αφορμή το βίντεο του Bob Chapman που υποστηρίζει ότι πάμε για πραξικόπημα....

Με αφορμή το νέο βιντεο με την συνέντευξη του Bob Chapman όπου μιλάει για εξεγέρσεις και πραξικοπήματα, αλλά και το άρθρο του Werner Sinn στο Banking News που μπορείτε να δείτε ΕΔΩ, ο φίλος Λουκάς μου έστειλε το παρακάτω σχόλιο:

Κατά καιρούς διάφοροι αναφέρονται σε κοινωνικές εξεγέρσεις, σε Ελληνικό εμφύλιο κλπ.
Το STRATFOR μάλιστα πρωτοστατεί σε κάτι τέτοια....


Δεν υπάρχουν φιλέλληνες, στα υψηλά κλιμάκια, όχι μόνο στο εξωτερικό αλλά και στο εσωτερικό της χώρας.



Για μένα αυτά που ισχυρίζονται είναι μπούρδες. Μπούρδες όμως που τις έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους οι δήθεν φίλοι μας. Και αυτό γιατί για ακόμη μια φορά η χώρα μας αποδεικνύεται ο "αδύναμος κρίκος", το πειραματοζωο της Ε.Ε και κοινώς ο "χρήσιμος ηλίθιος".

Κοινωνική εξέγερση θα γίνει όταν και μόνο όταν το επιβάλλουν οι συνθήκες. Και αυτές τις συνθήκες δεν τις επιβάλλουμε εμείς. Θα μας τις επιβάλλουν φίλε. Δόξα το θεώ, τα παιδιά των Εξαρχείων αναμένουν στο ακουστικό τους...

Ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος είναι σε εξέλιξη. Το κακό με αυτόν είναι πως είναι υπόγειος, αόρατος και κανείς δεν το γνωρίζει. Οι δύο προηγούμενοι παγκόσμιοι πόλεμοι είχαν πολλούς νεκρούς από τις σφαίρες που έφαγαν. Στο πόλεμο που περνάμε οι νεκροί δεν έφαγαν σφαίρες αλλά ...τόκους.

Ο τόκος για τον επιτιθέμενο είναι φτηνότερος από μια σφαίρα, ενώ ακριβότερος για αυτόν που τον τρώει.

Έρχονται χειρότερα μιας και τα μέτρα είναι πολλά, θα παρθούν περισσότερα, και η περιβόητη ανάπτυξη άφαντη. Δεν πρόκειται τίποτα να αλλάξει προς το καλύτερο και ο λόγος είναι πως είναι άτοπο να σε σώσει αυτός που σε κατέστρεψε. Αν γνωρίζει να σε σώσει, απλώς δεν θα σε κατέστρεφε...

Οι εννιά από τους δέκα σημερινούς πολιτικούς δεν θα του γινόνταν πρόσληψη από μία μεγάλη ιδιωτική εταιρία, ή αν του γινόταν μετά από ένα κοντινό διάστημα θα απολυόταν σαν ανεπαρκής.

Φοβάμαι πολύ. Οδηγούμαστε σε φτώχεια, πείνα και ανέχεια. Και ξέρεις, και τη δεκαετία του '50 υπήρχε φτώχεια αλλά ενοχλούσε λιγότερο μιας και κανείς δεν γνώριζε πως είναι να μην είσαι φτωχός. Τώρα θα πονέσει περισσότερο γιατί όλοι ξέρουμε τι θα πει να μην είσαι φτωχός, που φοβάμαι όμως πως σύντομα θα γίνουμε.


ΑΠΟ koukfamily

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails