Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΣΤΗΝ ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΜΑΤΑΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑΤΡΙΚΟ!!!

Πως 'μαγείρεψαν' στην τυποεκδοτική τα οικονομικά αποτελέσματα για να δικαιολογήσουν τις αντεργατικές τους μεθοδεύσεις και τις απολύσεις, για να μην ξεσηκωθούν οι αγωνιστές των Ταξικών Δυνάμεων και η κομματική βάση.
Το παρακάτω απόσπασμα είναι από την Ετήσια Οικονομική Έκθεση για την περίοδο από 1 Ιανουαρίου έως 31 Δεκεμβρίου 2009 της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ σελίδα 7 Κατά την υπ’ αριθ. 621/18.12.2009 συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας αποφασίστηκε παμψηφεί και ομοφώνως: χορήγησης εκπτώσεως στα τιμολόγια παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης προς την εταιρεία «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ».....

β) Η χορήγηση από την 1/12/2009 έκπτωσης σε ποσοστό 99% επί των τιμολογίων παροχής υπηρεσιών εκτύπωσης που εκδίδονται προς την εταιρεία «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ». Διευκρινίζεται ότι η επιβάρυνση των μικτών αποτελεσμάτων της Εταιρείας από την ανωτέρω έκπτωση υπολογίζεται, κατά μέσο όρο, στο ποσό των 60.000,00 € μηνιαίως.
Ένας απλός πολλαπλασιασμός μπορεί να δείξει την πραγματικότητα για τους ισολογισμούς και τα μαγειρέματα τον κομματικών λογιστηρίων: 60.000X12/μήνες=720.000 ευρώ/έτος. Με αυτόν τον απλό τρόπου επιβαρύνουν με έξοδα τον προϋπολογισμό της τυποεκδοτικής εις βάρος των εργαζομένων.
ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ Α.Ε. σελίδα 9 Πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών 726.980,75 ευρώ. Σύνολο:720,000+726,980,75=1.446.980,75. ΕΥΡΏ
Μάταιος ο κόπος, κάλπικη η προσπάθειά τους. Το σάπιο κομματικό σύστημα που υπερασπίζουν απειλεί να σαπίσει τα πάντα γύρω του για να επεκταθεί αυτό. Είναι όρος για την επιβίωση των κόκκινων καπιταλιστών η εξαθλίωση - καταστροφή μεγάλων μαζών εργατικής δύναμης.
Συνάδελφοι, απολυμένοι της τυποεκδοτικής, μην περιμένετε να σας λυπηθούν και να καταλάβουν τον πόνο σας, μην τους φοβάστε. Ξέρουν ότι αγανακτείτε και θυμώνετε, αλλά αυτό δεν τους φοβίζει. Υπολογίζουν ότι θα μείνετε μέχρι εκεί και ότι θα πιστέψετε τη μεγάλη απάτη τους, ότι είναι μονόδρομος να πληρώνετε εσείς τις συνέπειες της κρίσης και τα ελλείμματα που δημιούργησαν στο κομματικό τυπογραφείο. Ο καπιταλισμός είναι εχθρός των εργαζομένων από όπου και να προέρχεται.
Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τύπου και Χάρτου Γιάννης Τόλης και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων Μισθωτών Γραφικών Τεχνών Τύπου και Συναφών Επαγγελμάτων Χρήστος Ματζώρος να σταματήσουν να κρύβονται και να δώσουν μια απάντηση τώρα.
Το σωματείο των εργαζομένων στην τυποεκδοτική γιατί δεν παίρνει θέση για τις απολύσεις;;; Αντιπροσωπεύει τους εργαζόμενους ή την κομματική εργοδοσία;;;

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails