Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Όταν το ΚΚΕ μάζευε υπογραφές...για Δημοψήφισμα...! Τώρα γιατί δεν το κάνετε;


Τώρα που η Ελλάς κινδυνεύει άμεσα γιατί δεν πράττετε το ίδιο; Δεν σας αφορά εσάς η ύπαρξη του Ελληνικού έθνους; Ενδιαφέρεστε περισσότερο για τα "ταξικά σας αδέρφια" τους (λαθρο) μετανάστες από ότι για τους Έλληνες;
Όταν το ΚΚΕ μάζευε υπογραφές για δημοψήφισμα τότε ήταν δημοκρατία. Ωρυόταν το ΚΚΕ για το δικαίωμα του πολίτη για δημοψήφισμα. Τώρα που έχουν μαζευτεί χιλιάδες υπογραφές τουμπεκί ψιλοκομμένο! Φαίνεται οτι δημοκρατία είναι ότι θέλουν μόνο οι Κομουνιστές.
«Το ΚΚΕ απορρίπτει την Ευρωπαϊκή Ενωση, απορρίπτει την Ευρωσυνθήκη, που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να θεσμοθετεί μια σειρά πολιτικές που ήδη εφαρμόζονται, να προσαρμόζει τη λειτουργία της ΕΕ στις σύγχρονες ανάγκες του καπιταλιστικού συστήματος και να προετοιμάζει το έδαφος για την ακόμα πιο στυγνή δικτατορία της αστικής τάξης»,
τόνισε στη συνεδρίαση της αρμόδιας Κοινοβουλευτικής Επιτροπής ο εισηγητής του ΚΚΕ Κ. Αλυσανδράκης, ο οποίος, μάλιστα, κατέθεσε στην επιτροπή κείμενο με εκατοντάδες υπογραφές πολιτών που ζητούν τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έγκριση της Ευρωσυνθήκης.
Αποφεύγετε το δημοψήφισμα, όπως «ο διάολος το λιβάνι»
Βουλευτής του ΚΚΕ υπογράμμισε ότι εάν η ΕΕ σεβόταν τη δημοκρατία, δε θα επανέφερε μια συνθήκη που απέρριψαν με δημοψήφισμα ο γαλλικός και ο ολλανδικός λαός και εάν δε φοβόταν τη λαϊκή ετυμηγορία δε θα απέφευγε τα δημοψηφίσματα όπως «ο διάολος το λιβάνι».
Ριζοσπάστης:Πέμπτη 17 Απρίλη 2008 - αριθ. φύλλου: 10052
Εστάλη από http://www.thermopilai.org/content/otan-kke-mazeue-upographesgia-demopsephismata




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails