Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Gay καταστάσεις από τον πιο large υπουργό της Κυβέρνησης Καραμανλή!

Τα γούστα πολύ δύσκολα κόβονται, λέει ο σοφός λαός μας! Έτσι μετά τους Παρισίους και τις διανυκτερεύσεις στο Four Seasons με τα λεφτά του δημοσίου, τις περσινές χριστουγεννιάτικες διακοπές του σε πεντάστερα ξενοδοχεία στην Ελλάδα, τα μπουζούκια, τα γήπεδα, τα γεύματα με τους 5 χιλιάδες καλεσμένους και τις 2 χιλιάδες ανθοδέσμες, το πρόσφατο ταξίδι στην Ελβετία, ο πρώην υπουργός Ευριπίδης Στυλιανίδης έρχεται και πάλι στο προσκήνιο, καθώς επισκέφθηκε το κέντρο διασκέδασης REX στην Αθήνα (καθώς στην Ροδόπη βρίσκεται πλέον σπάνια) για να διασκεδάσει με την γυναίκα του Γιούλη Παπαχρήστου και φιλικά τους ζευγάρια.
Το τραγελαφικό της ιστορίας είναι ότι μόλις ο γνωστός τραγουδιστής που συμμετέχει στο σχήμα, Μιχάλης Χατζηγιάννης, είδε τον large πρώην υπουργό, κατευθύνθηκε προς το μέρος του και τον ασπάστηκε φιλώντας του το χέρι!!! Πολύ μπροστά ο Ευριπίδης Στυλιανίδης μας, το «κεφάλαιο» του τόπου μας. Ίσως γι’ αυτό και δεν τον χωράει πλέον η Ροδόπη…

Κάντε κλικ στην φωτογραφία, για να διαβάσετε το δημοσίευμα της εφημερίδας VETO.



ΥΓ: Δεν αναφερόμαστε υποτιμητικά, όταν γράφουμε για «gay καταστάσεις». Η διαφορετικότητα του κάθε ανθρώπου είναι σεβαστή από εμάς.

ΑΠΟ piazza del popolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails