Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ Γ.Σ.Ε.Ε.











Η ηγεσία της ΓΣΣΕ και ο πρόεδρος της, Χρήστος Πολυζωγόπουλος, πιαστήκαν στα πράσα απ’ το ΣΔΟΕ για φοροδιαφυγή αλλά και ξέπλυμα μαύρου χρήματος, ύψους 500000 χιλιάδων ευρώ, όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της Πρωτοβουλίας Πολιτών ΣΕΑ, Δημ. Γεωργακόπουλος! Τεράστιο το σκάνδαλο και δεν είναι φρέσκο. Απ’ τον Απρίλη του 2004 η αρμόδια ΔΟΥ έχει κοινοποιήσει στη ΓΣΣΕ, αποφάσεις προστίμων για λήψη εικονικών φορολογικών στοιχείων στις χρήσεις 2000, 2002 και 2003.







«Αγρόν ηγόραζον... .»

Η υπόθεση έχει παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη απ’ τον Απρίλη του 2004. Σα θέμα παίζει εδώ και μήνες σε μικρής, έστω, κυκλοφορίας εφημερίδες και περιορισμένης ακροαματικότητας κανάλια. Οι επαΐοντες, οι συνδικαλιστικές παρατάξεις δηλαδή, ξέρουν τι συμβαίνει και μάλιστα εκ των έσω. Όμως αγρό αγοράζουν! Κατά τ’ άλλα είναι υπέρ της κάθαρσης και της εξυγίανσης του συνδικαλιστικού κινήματος!
Ακόμα και τώρα που το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου (για λόγους και πολιτικές σκοπιμότητες του εκδότη του) ασχολήθηκε εκτενώς με την υπόθεση (στις 28 Μαΐου) και πληροφορίες για το σκάνδαλο μπήκαν σε τριακόσιες πενήντα χιλιάδες σπίτια, η Αριστερά κοιτάζει αλλού και σφυρίζει αδιάφορα.
Πως πρέπει άραγε να ερμηνεύσουμε αυτή την στάση που την καθιστά συνένοχη;

Δεν πρόκειται μόνο για την ΓΣΕΕ αλλά για ένα ολόκληρο κύκλωμα εταιριών μαϊμού που εμπορεύεται πλαστά τιμολόγια για κάθε λογής λήπτες, με αποτέλεσμα φοροκλοπή και υπεξαίρεση δημοσίου χρήματος, ύψους 750 εκατομμύριων ευρώ. Ποσό που ξεπερνά τρεις φορές το επίδομα θέρμανσης που αρνήθηκε το χειμώνα η κυβέρνηση στους χαμηλο-συνταξιούχους και δύο φορές το ΕΚΑΣ. Την ίδια στιγμή οι εργατοπατέρες χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για τα «τιμημένα γηρατειά».


απο resaltomag.gr

ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails