Σάββατο 4 Απριλίου 2009

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΤΙΡΙΟ Υ.Ε.Ν.













Μείζον θέμα οικονομικής διαχείρισης, που αφορά στις ανάγκες του υπό κατασκευή νέου κτιρίου του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας θέτει με ερώτησή της στη Βουλή η αρμόδια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ελπίδα Τσουρή.








Όπως αποκαλύπτει στην ερώτησή της η κα Τσουρή η Κτηματική Εταιρία του Δημοσίου, που επιβλέπει ακόμη το κτίριο, αφού οι εργασίες αποπεράτωσης δεν έχουν ολοκληρωθεί προχώρησε στην προσωρινή ανάθεση των έργων καθαριότητας και συντήρησης, ύψους 700 χιλιάδων ευρώ το χρόνο, ενώ ξεκίνησε διαγωνισμό για τις συγκεκριμένες υπηρεσίες με προϋπολογισμό 1,7 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο για τα πέντε έτη. Τα άκρως περίεργα και γιατί όχι ύποπτα στις ενέργειες της ΚΕΔ είναι πρώτον το συμπέρασμα, που προκύπτει από μία απλή σύγκριση των μέχρι τώρα μεγεθών.

Συγκεκριμένα για τις υπηρεσίες συντήρησης και καθαριότητας, αλλά και για τα ενοίκια των οκτώ κτιρίων, που χρησιμοποιεί μέχρι σήμερα το ΥΕΝ το κόστος μόλις προσεγγίζει τις 700 χιλιάδες ευρώ. Και δεύτερον το γεγονός ότι από τους πέντε ορόφους του νέου κτιρίου λειτουργούν προς το παρόν μόλις δύο και άρα οι 700 χιλιάδες, που διατέθηκαν μέσω της προσωρινής ανάθεσης κρίνονται τουλάχιστον υπερβολικά

ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ Υ.Ε.Ν.-ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


ΡΑΔΑΜΑΝΘΥΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails