Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Ο Βρετανός Ευρωβουλευτής μιλάει σαν αληθινός Ελληνας και κατατροπώνει τον νεοταξικό νεοδιορισμένο πρόεδρο της Ε.Ε.!!!! Τα ελληνικά ΜΜΕ μας τα κρύβουν.

Σας έχει τύχει φίλοι μου να νομίζετε μερικές φορές ότι μόνο κάποιοι από εμάς τους Ελληνες βλέπουμε γύρω μας παγκόσμιες συνομωσίες, μασώνους, σιωνιστές όργανα της Νέας Τάξης που θέλουν να καταπιούν τους λαούς και να τους αλλοτριώσουν τόσο ωστε να τους ελέγχουν ψυχή τε και σώματι;

Εχετε πιάσει τον εαυτό σας να κάθεται να χαζεύει τον Λιακόπουλο και γενικά τους τύπους Λιακόπουλου να λένε διάφορα που άλλοτε σας φαίνονται σωστά και λογικά κι άλλοτε παράλογα και υπερβολικά; Με λίγα λόγια γραφικά........


Λοιπόν φίλοι μου κάπως έτσι αισθάνομαι κι εγώ πολλές φορές. Ερχονται όμως στιγμές όπως αυτήν που θα δείτε παρακάτω και νοιώθω ότι δεν είμαστε μόνο εμείς οι Ελληνες που κάτι υποψιαζόμαστε συνεχώς ότι συμβαίνει. Φαίνεται ότι υπάρχουν σε όλες τις χώρες μυαλά που σκέφτονται σαν τον καχύποπτο Ελληνα. Αναρωτιούνται και ψάχνουν να βρουν την άκρη. Προσπαθούν να ανακαλύψουν τα παιχνίδια της Νέας Τάξης εις βάρος των εθνών.

Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω είναι ένα απόσπασμα λίγων λεπτών από την ομιλία στο Ευρωκοινοβούλιο, παρακαλώ, ενός Βρετανού Ευρωβουλευτή του κ. Νάιτζελ Φάρατζ (Nigel Farage), ηγέτη ενός μικρού κόμματος της Μ. Βρετανίας (Kόμμα Ανεξαρτησίας).

Ο άνθρωπος αυτός είπε στον νέο πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ενωσης (ελέω της κατάπτυστης και νεοταξικής Συνθήκης της Λισαβώνας) Βέλγο Χέρμαν Βαν Ρόμποϊ (Herman Van Rompuy) αυτά που θα ήθελε να πεί ο καθένας μας.

Πριν δείτε όμως το video αυτό θα σας συμβούλευα να δείτε την παλαιότερη αναρτησή μας όταν έκανε δηλώσεις ο τότε νέος διορισμένος πρόεδρος της Ε.Ε. στο Ευρωκοινοβούλιο. ΕΔΩ
Στο απόσπασμα της τότε ομιλίας του ο νεοδιορισθείς πρόεδρος της Ε.Ε. τόνισε πολλές φορές (όπως θα δείτε) την λέξη παγκόσμια, παγκόσμια κυβέρνηση, παγκόσμια διαχείριση κλπ.

Απολαύστε λοιπόν την απάντηση που του έδωσε ο κ. Φάρατζ και η οποία περιλαμβάνει και ιδιάιτερη αναφορά για την πατρίδα μας που θα σας προβληματίσει..............
Και δείτε την ξυνισμένη (διαβολική δεν υπερβάλω δείτε και θα με καταλάβετε) μούρη του προέδρου της Ε.Ε........



Φυσικά όπως ήταν επόμενο τα ΜΜΕ και ο τύπος που ελέγχονται από τις νεοταξικές δυνάμεις υποβάθμισαν την είδηση και χαρακτήρισαν τον κ. Φάρατζ, εθνικιστή.

(το βιντεάκι και οι πληροφορίες προέρχονται από το Πάρε Δώσε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails