Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Γι’ αυτό το ΜΕΤΡΟ δεν πέρασε από την κεντρική πλατεία της πόλης Δ. ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: O ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ!

Έντονες οι αντιδράσεις τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ


Στον πρώην υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Κώστα Λαλιώτη επιρρίπτει τις ευθύνες για το ότι η κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής έμεινε χωρίς στάση ΜΕΤΡΟ ο, εκλεγμένος με το ΠΑΣΟΚ, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Γιαννακόπουλος. Όπως αποκάλυψε η τοπική εφημερίδα «Σχολιαστής», την συγκεκριμένη απάντηση έδωσε ο κ. Γιαννακόπουλος όταν κατά τη διάρκεια κοπής πίττας τοπικού συλλόγου, δέχθηκε έντονη κριτική γιατί «χάθηκε το ΜΕΤΡΟ από την κεντρική πλατεία της πόλης».

Συγκεκριμένα, ο σημερινός δήμαρχος Αγίας Παρασκευής που την εποχή εκείνη (1999) ήταν αντιδήμαρχος επί δημαρχίας Σταύρου Κώτση (δεν βρίσκεται πλεόν εν ζωή), υποστήριξε ότι ο τότε υπουργός ΠΕΧΩΔΕ απέτρεψε την διέλευση του ΜΕΤΡΟ από την πλατεία της Αγίας Παρασκευής για να εξυπηρετήσει τα εργολαβικά συμφέροντα του εκδότη του «Έθνους» Γιώργου Μπόμπολα......

Έντονες αντιδράσεις από στελέχη του ΠΑΣΟΚ

Το γεγονός έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις από τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τα οποία με αρθρογραφία τους στην εφημερίδα ζητούν από τον δήμαρχο «να αναλάβει τις ευθύνες του και να μην σπιλώνει ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ» (Σωτήρης Παπαμιχαήλ, δημοτικός σύμβουλος, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Βόρειας Αθήνας).

Επιπλέον άλλα στελέχη (ο κ. Νίκος Φωτόπουλος, δημοτικός σύμβουλος) υπενθυμίζουν ότι η διάδοχος του Κ. Λαλιώτη στο ΥΠΕΧΩΔΕ, Βάσω Παπανδρέου σε προ πενταετίας εκδήλωση για το περιβάλλον στο «Δημόκριτο» είχε ζητήσει από τους παριστάμενους να μην διαμαρτύρονται «για την αλλαγή χάραξης της γραμμής του ΜΕΤΡΟ, αφού αυτή υπήρξε επιλογή της δημοτικής Αρχής».

Παράλληλα, από άλλες πλευρές τονίζεται ότι όταν το 1999 είχε ζητηθεί η γνώμη του δήμου Αγίας Παρασκευής για τη διέλευση του ΜΕΤΡΟ από την πλατεία, η απάντηση του ήταν αρνητική με την ψήφο και του σημερινού δημάρχου.


www.aftodioikisi.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Toy xrvstaei o Lalivthwtoy Mpompola....???? isvw
H Mpirmpilh omvw den kanei xathri se kanena!!!!

Ορθόδοξος είπε...

Το ιστολόγιο “ΑΘΕΪΑ, η άρνηση της αλήθειας” εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ σε όλο τον κόσμο.

http://eatheia.blogspot.com/

Related Posts with Thumbnails