Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Η Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Τζάκρη συμμετείχε σε φιλοσκοπιανή εκδήλωση...!


Σας πείραξαν κ. Πάγκαλε οι Έλληνες που φώναζαν έξω από την Βουλή για πολιτικούς προδότες; Εμάς μας πειράζει που όλοι εσείς ξεπουλάτε την πατρίδα μας!
Απαιτούμε απάντηση!
Διαβάζουμε στην τοπική εφημερίδα ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελιών
Κέφι, χορός και ζωντάνια στη βραδιά του Συλλόγου

Ενα μοναδικό γλέντι με παραδοσιακή μουσική, χορό και τραγούδι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν το Σάββατο το βράδυ στον ετήσιο χορό του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελιών. Ο χορός έγινε σε μεγάλη αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων που ήταν κατάμεστη από κόσμο που διασκέδασε μέχρι αργά.........

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τη Μακεδονία με το παιδικό τμήμα του Συλλόγου και ακολούθησε αντίστοιχα το τμήμα ανδρών και γυναικών που χειροκροτήθηκε για το πλούσιο πρόγραμμά του. Την μουσική επένδυση της βραδιάς ανέλαβε η γνωστή ορχήστρα του χωριού «Μακεδονικό μεράκι» που για πολλές ώρες κράτησε τον πήχη της διασκέδασης σε υψηλά επίπεδα.
Μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν και χόρεψαν στους ρυθμούς των τραγουδιών και των ήχων των πνευστών οργάνων, χαρακτηριστικό της μουσικής της Μακεδονικής γης. Η πίστα ήταν ασφυκτικά γεμάτη σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της βραδιάς και άδειασε όταν ο πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκαναν την κλήρωση για τα δώρα της λαχειοφόρου αγοράς.
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελιών είναι ένας από τους πλέον δραστήριους Συλλόγους με έντονη παρουσία σε εκδηλώσεις στο νομό Πέλλας αλλά και εκτός αυτού. Ιδρύθηκε το 1981 και σήμερα αριθμεί περίπου 50 μέλη, ενώ στα τμήματα του συμμετέχουν περίπου 80 χορευτές και χορεύτριες κάθε ηλικίας. Συγκεκριμένα λειτουργεί μικτό χορευτικό τμήμα παιδικό, μικτό τμήμα ανδρών & γυναικών και το τμήμα κυριών. Τα τελευταία χρόνια τα μέλη των χορευτικών τμημάτων παρουσιάζουν μια σημαντική αύξηση δείγμα της δίψας των νεαρών και όχι μόνο ατόμων του χωριού, να γνωρίσουν την τοπική παράδοση και τους χορούς που τη συνοδεύουν. Πέρα όμως από τις μουσικές και χορευτικές εκδηλώσεις ο Σύλλογος έχει μια ενεργή παρουσία και σε εκδηλώσεις που αφορούν το περιβάλλον, την ποιότητα ζωής κ.α.
Χαρακτηριστικές εκδηλώσεις είναι αυτές που διοργανώνονται από το ¨Σύλλογο στις:
6 Ιανουαρίου την ημέρα των Θεοφανείων όπου γίνεται η αναβίωση του εθίμου με τις «Ρουσσαλίες» και στις
2 Μαϊου όπου διοργανώνονται τριήμερες εκδηλώσεις με αφορμή την πανήγυρη του Ναού του Αγίου Αθανασίου στις Αμπελιές.
Ο Σύλλογος συμμετείχε με επιτυχία στο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στους Γαργαλιάνους και στην Καλαμάτα.
Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στις Αμπελιές στο παλιό κτίριο της Κοινότητας στο οποίο γίνονται και οι πρόβες των χορευτικών τμημάτων.
Στον ετήσιο χορό του Συλλόγου, το παρόν έδωσαν ο δήμαρχος Γιαννιτσών Νικόλαος Παπανικολάου, η υπουργός Εσωτερικών Θεοδώρα Τζάκρη, οι βουλευτές Γιώργος Καρασμάνης και Ηλίας Θεοδωρίδης, ο αντινομάρχης Σωτήρης Κεχαγιάς, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, αντιδήμαρχοι και πρόεδροι Δημοτικών Επιχειρήσεων και Νομικών Προσώπων του δήμου Γιαννιτσών, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Αμπελιών Μανόλης Παπαδόπουλος, μέλη του τοπικού συμβουλίου και πλήθος κόσμου.
Διαβάστε ακόμα στον ακόλουθο σύνδεσμο την επιβεβαίωση συμμετοχής της Ντόρκα Τζάκρη στο Σκοπιανό γυφτοπανήγυρο στην Αριδαία που έγινε με απόλυτη μυστικότητα, με παρατρεχάμενους που είχαν μπλουζάκια με το όνομα "Μακεδονία" και με την παρουσία τουΣκοπιανού Γενικού Γραμματέα Πολιτισμού που επιδοτεί αυτές τις ανθελληνικές προπαγανδιστικές εκδηλώσεις. Τα συγκροτήματα ήταν από τα Σκόπια και τα τραγούδια στα Σλάβικα...πότε θα μας απαντήσει άραγε η Ντόρκα;
Ποιος ο ρόλος της Θεοδώρας Τζάκρη στο Μακεδονικό;;;
Διαβάστε επίσης για να καταλάβετε καλύτερα γιατί τοποθέτησε η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ σε αυτή την καίρια θέση:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΖΑΚΡΗ; "Για όσα πρόκειται να συμβούν στην Μακεδονία"!
Πηγή 1

Πηγή 2

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΕΝΑ Ε-ΜΑΙL ΣΤΗΝ ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΚΑ, ΝΑ ΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΤΗΣ; ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΕΙ. ΑΣ ΔΗΛΩΣΕΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ.
Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΚΑ ΑΝ ΠΗΓΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΛΑΒΟΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ, ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ. ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΕΚΑΝΕ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ! ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ; ΠΑΝΤΩΣ Η ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ! ΚΑΘΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΟΥΣ, Η ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΕΛΠΙΖΩ Η ΛΙΑΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΥΡΙΑ ΝΤΟΡΚΑ ΝΑ ΑΡΚΕΣΤΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ... ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΞΩΓΗΙΝΟΥΣ ΘΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙ!

Ανώνυμος είπε...

ντορκα τζακρη-
ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ: ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΡΕΙΑ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ" ΔΕΝ ΕΙΝ ΚΑΚΟ....

ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ,
ΠΩΣ ΕΙΠΑΤΕ,
ΟΡΙΣΤΕ;

ΣΥΓΝΩΜΗ ΚΥΡΙΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΤΕ;

ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ:"Να σκεφτούμε ΚΑΙ το Βόρεια Μακεδονία χωρίς επιπολαιότητα"!

Ανώνυμος είπε...

Τουλαχιστον οι Σλαβομακεδονες (Βορειομακεδονες κατα τον Καρατζαφερη)εχουν εθνικα ιδεωδη και μαλιστα τα βαζουν πανω απο ολα. Ενω οι Ελληνες Μακεδονες (Νοτιομακεδονες αραγε κατα τον Καρατζαφερη;;;)εχουν σαν εθνικα ιδεωδη τον ΠΑΟΚ, τα σκυλοτραγουδα, την ρετσινα και τις μπουγατσες με κιμα. Οποτε οι Ελληνες Μακεδονες πρεπει να ειναι υπερευχαριστημενοι που ειναι υπηκοοι της Αυτοκρατειρας Ντορκας, διοτι ουτε αυτο δεν τους αξιζει!(Μεγαλειοτατη Ντορκα λυπαμαι που θα πω, αλλα οι υπηκοοι της Αυτοκρατοριας σου, ειναι μονο για τα πανυγηρια! Για τιποτα αλλο! Ατυχησες Μεγαλειοτατη, καλυτερα να ειχες γινει Αυτοκρατειρα στην Βορεια Μακεδονια!)Παντως μεταξυ Μεγαλειοτατης Ντορκας και Καταφερτζη, εγω την προτιμω την Μεγαλειοτατη Ντορκα. Οχι επειδη ειμαι θαυμαστης της, αλλα διοτι δεν μου αρεσουν καθολου αυτοι που υποκρινονται τους πατριωτες ενω στην πραγματικοτητα ειναι οι καλυτεροι υπηρετες της Νεας Ταξης! Παντως οι Νοτιομακεδονες ειναι πιο τυχεροι απο εμας. Διοτι καλυτερα να εισαι υπηκοος της Μεγαλειοτατης Ντορκας παρα του Γιωργακη-Jeffrey, που την Κυριακη του Πασχα ευχεται Καλη Ανασταση!!!
ΥΓ. Ταλαιπωροι ΠΑΟΚτζηδες, παρακαλεστε την Μεγαλειοτατη Ντορκα να σας θεσπισει πρωταθλημα Νοτιομακεδονιας-Θρακης. Μονο τοτε θα παρετε το πρωταθλημα!

Related Posts with Thumbnails