Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΤΟΣ ΓΡΙΦΟΣ: ΠΟΣΑ ΝΑ'ΝΑΙ ΤΑ ΜΙΣΘΑ ΤΗΣ ΒΟΛΕΥΤΙΝΑΣ ΕΛΑΪΖΑΣ ΒΟΖΕΜΠΕΡΓΚ?????

Πριν από λίγη ώρα στον ALTER, στην εκπομπή του διάσημου κοτσάνα Αυτιά.
Διαβάστηκε ερώτηση τηλεθεατή προς την Εβραία βουλευτίνα του Σαμαρά, Ελάϊζα Βόζεμπεργκ.
Μέσα στον τόσο χαμό με τα μισθά μας, εμών των ιδίων, των άνευ βολευτικής ασυλίας και αλητείας, ανήμερα Δευτέρα που δεν γιορτάζω παγκόσμιες γιορτές, ένας απαράδεκτα περίεργος ερωτηματολόγος, ρώτησε την Ελάϊζα, για να μάθει πόσα μισθά παίρνει τον μήνα.....


Απαστράπτουσα από την έμφυτη Εβραϊκή εξυπνάδα της, η βολευτίνα του Σαμαρά και της ΝουΔού, είπε το αμίμητο που δικαιωματικά πρέπει να γραφτεί στη κοινοβουλευτική ιστορία με ολόχρυσα γράμματα:
"Ξέρετε..? Συμμετέχω σε κάποιες κοινοβουλευτικές επιτροπές, για τις οποίες δεν έχω πληρωθεί ακόμα και δεν μπορώ να απαντήσω. Σε περίπτωση που υπάρξουν και στους βουλευτές περικοπές αμοιβών, δεν έχω αντίρρηση να ...συμμετάσχω"!!!!!
ΝΑΙ. Έτσι απλά. Όταν θα εισπράξει και για τις κοινοβολευτικές επιτροπές, θα τρέξει να μας ενημερώσει. Η Ελάϊζα και Βόζεμπεργκ του Σαμαρά και της ΝουΔού.
Παπακωνσταντίνου, εσύ που παραπονεύεσαι ότι δεν έχεις βολευτικά μισθά και πως τα υπουργικά δεν σε χορταίνουν, μήπως θέλεις να βοηθήσεις τη μνήμη της Ελάϊζα???
Ντροπής πράμα.... Τόσα χρόνια κοινοβολευτικής δημοκρατίας και να μη ξέρουμε ως δικαιούχος λαός, πόσα παίρνουν οι ένοικοι του πορνείου της πλατείας Συντάγματος....... Ντροπή σου Ελάϊζα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails