Κυριακή, 14 Μαρτίου 2010

A. Σαμαράς: Επίθεση στο ΠΑΣΟΚ, μηδενική ανοχή στην εσωστρέφεια

Samaras-ONNED

Με ομιλία του προέδρου της ΝΔ άνοιξαν οι εργασίες του έκτακτου συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Ο Αντώνης Σαμαράς, κατά την ομιλία του στην νεολαία του κόμματος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για τα οικονομικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, ενώ αναφερόμενος στις προοπτικές της παράταξης, έστειλε μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του ότι δε θα ανεχθεί την εσωστρέφεια.

"Η κόκκινη γραμμή που θέτω είναι η γραμμή της ενότητας και στη νεολαία και στο κόμμα, εκείνο που δεν θα επιτρέψω και δεν θα ανεχθώ, είναι να επιστρέψουμε στην εσωστρέφεια και στη νεολαία και στο κόμμα". Α. ΣαμαράςΟ κ. Σαμαράς αφού έκανε αυτοκριτική για την προηγούμενη πενταετία της ΝΔ, επιτέθηκε εκ νέου στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

"Δίνουμε μια δύσκολη μάχη, ανεβαίνουμε έναν ανηφορικό δρόμο για να ξεπεράσουμε τις αδυναμίες και τα λάθη του παρελθόντος και να ξαναμπούμε σε τροχιά νίκης, όχι μόνο για να διαχειριστούμε ένα σύστημα που κατέρρευσε, αλλά για να αλλάξουμε την Ελλάδα", τόνισε.

Ακόμη είπε ότι το κόμμα του συνέρχεται από μια πρόσφατη βαριά ήττα και πρόσθεσε, ότι "σε μια εποχή που η Ελλάδα δοκιμάζεται από μια πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση είδαμε τα λάθη μας, κάναμε την αυτοκριτική μας, θα κάνουμε την αυτοκάθαρσή μας. Όσοι με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του δεν έχουν θέση στο κόμμα μας".

Το ΠΑΣΟΚ προσπαθεί σήμερα να ρίξει τις ευθύνες των δικών του λαθών στη ΝΔ, ανέφερε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε ότι "έχουμε βέβαια και εμείς ευθύνες, αλλά το σύστημα που διένειμε δανεικά δεν το φτιάξαμε εμείς, την υπερχρέωση της Ελλάδας δεν την προκαλέσαμε εμείς, το ΠΑΣΟΚ την προκάλεσε".

Συνέχισε, λέγοντας ότι η ΝΔ ευθύνεται, γιατί δεν άλλαξε το σύστημα όταν της δόθηκε η ευκαιρία, υποστήριξε, όμως, ότι τα spreads εκτινάχθηκαν επί ΠΑΣΟΚ από την "απίστευτη ολιγωρία του" και ότι ο δημόσιος δανεισμός με επιτόκιο πάνω από 6% οφείλεται στην "απίστευτη ανευθυνότητα του ΠΑΣΟΚ να παρομοιάζει την Ελλάδα με Τιτανικό".

Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε ακόμη την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ για "έλλειμμα κοινής λογικής και ρήγμα κοινωνικής συνοχής". Υπενθύμισε, ότι είχε εγκαίρως ζητήσει από την κυβέρνηση να πάρει μέτρα για την τόνωση της οικονομίας και να μην αφήσει την ύφεση να "καταπιεί" τη χώρα.

Το σημαντικότερο λάθος της ΝΔ, είπε ο πρόεδρός της, είναι ότι δεν άλλαξε το καθεστώς ΠΑΣΟΚ που σήμερα προσπαθεί και πάλι να διασώσει το σύστημά του, ένα σύστημα που αντί να δώσει ανάσα στην αγορά, να τονώσει την οικονομία, να μειώσει το έλλειμμα, οδηγεί σε βαθιά ύφεση.

Απευθυνόμενος στο κοινό των νεολαίων, είπε ότι "ένα τεράστιο δυναμικό από ανθρώπους με όρεξη και πείρα πήγαινε χαμένο μέχρι τώρα και ότι αυτό θα σταματήσει τώρα, καθώς το κόμμα με τη νέα του οργανωτική δομή θα απορροφά στελέχη της νεολαίας και θα ανανεώσει το δυναμισμό του και το δυναμικό του σε όλη την Ελλάδα".
ΑΠΟ hellas-macedonia-thessaloniki

1 σχόλιο:

Αλέξανδρος Ζήβας είπε...

Πιάσ’ τη μάσκα σου, ρε ‘’φλώρε’’….!

….. Στρίβε, ρε, Πολιτικάντη….,
‘κει το ενυδρείο χάννων….,
τσου, ρε, της ‘’κονσέρβας’’ μάγκα….,
μη σε ρίξω στη ‘’Μαρμάγκα’’….!

Πιάσ’ τη μάσκα σου, ρε ‘’φλώρε’’….,
δε σου έχει εφαρμόσει….,
μη σε ‘δούνε τα ‘’παιδάκια’’….,
που ‘’μαδούν’’ τα βρικολάκια….!

….. Είσαι, καυχιέσαι, εγγράμματος
κι ενάριθμος αντάμα….,
ρε, αριθμολογοφακίρη….,
μα γω δεν είμαι αόμματος….,
που βλέπω….. όταν βλέπω….,…..
ξου…., μη γενεί το ‘’θάμα’’….!.....

…………………………………………

Τι τους πιστεύεις και τους ανέχεσαι….!

…..Και του Κράτους τα βαμπίρια
βγαίνουν και κάνουν πλανεροί
στα βρωμερά –τους τα Μας Μίντια….,
δημόσια…., αυτοκριτική….!

Τι τους πιστεύεις
και τους ανέχεσαι….,
στείλ’ –‘τους στα γκρέμνα….,
να ανασταίνεσαι….!

Όποτε ανακαλύπτουν
νέες μεθόδους…., βρε, κουτέ….,
για τ‘ άλλο –σου το σταύρωμα….,
το ίδιο κάνουν οι μασκέ….!.....

……………………………….

Κι όμως…., τρελό τον έλεγαν….!

…..’’Του ‘σπάγαν πλάκα’’…., δάκρυζε….,
ηλίθιοι ψευτομάγκες….,
σβάρνα τους δρόμους…., λεύτερος….,
σπίτι του οι παράγκες….!

Αρχίναγε το ‘’κήρυγμα’’…..
και έφτυνε ‘’τα πάντα’’….,
πολιτικούς, θρησκέμπορους,…..
που ‘’όλα’’ για τα φράγκα….!

‘’Θρήσκοι’’ αυτοί…., στραβόδοξοι….,
μαζόχια ψηφοφόροι….,
κι όμως…., τρελό τον έλεγαν….,
υποταγμένοι ‘’φλώροι’’….!

Ώσπου, μια νύχτα, φτύνοντας
‘’κόσμο’’ και ‘’λογική’’ του….,
φιλί στον Ήλιο έστειλε
και πήγε ‘κει η ψυχή του….!

Κι από ψηλά τους έριχνε
φάσκελα….. με άσπρο γέλιο….,
του Πάπα και του Καίσαρα
που ‘τρωγαν το φραγγέλιο….!.....


Γεια….: Αλέξανδρος Ζήβας,
URL : www.alexandros-zivas.gr
….: αποκαλυπτικές ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ όλων των αποκωδικοποιητέων…..

Related Posts with Thumbnails