Τετάρτη 3 Μαρτίου 2010

Κύριε Πρωθυπουργέ τέτοιες ώρες δεν επιτρέπεται να αστειεύεστε με τον Ελληνικό λαό


Εσείς δεν θα κάνετε καμία θυσία για την πατρίδα...;
Εντύπωση μας προκάλεσε η αναφορά του κ. Παπανδρέου σε κάποιους απλούς ανθρώπους που τον σταματούσαν στο δρόμο και του δήλωναν πως είναι έτοιμοι να θυσιάσουν τον μισθό του για το καλό της πατρίδας…! Μήπως σας παρακάλεσαν κιόλας κ. Πρωθυπουργέ; Δεν θα μας φαινόταν καθόλου παράξενο να ακουστεί και αυτό στο μέλλον εδώ που φτάσαμε.......


Είναι πραγματικά ανεπίτρεπτο από έναν Πρωθυπουργό να χρησιμοποιεί τέτοια ευφυολογήματα για να μας προετοιμάσει για την ανακοίνωση ακόμα πιο δυσβάσταχτων μέτρων που θα λειτουργήσουν ως κοφτερές λεπίδες για τους Έλληνες. Είναι ανεπίτρεπτο κ. Παπανδρέου να προσπαθείτε να μας πείτε σε τελική φάση ότι εμείς οι ίδιοι σας σπρώχνουμε σε τέτοια μέτρα…! Είναι το αμέσως επόμενο στάδιο από την δήλωση σας.
Και ας υποθέσουμε κ. Πρωθυπουργέ… ότι όντως κάποιοι σας σταμάτησαν στο δρόμο και σας δήλωσαν έτοιμοι να θυσιάσουν τον μισθό τους για την σωτηρία της Ελλάδος….! Εσείς δεν συγκινηθήκατε καθόλου από αυτή την αυτοθυσία που ήταν διατεθειμένοι να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Εσείς δεν θα έπρεπε μετά από ένα τέτοιο γεγονός να κάνετε κάποια θυσία; Και όχι μόνον εσείς… αλλά και οι 300 βουλευτές της Βουλής των Ελλήνων! Αν αυτό το γεγονός πραγματικά συνέβη, εσείς δεν νιώσατε ντροπή που ένας φτωχός μεροκαματιάρης Έλληνας θέλει να θυσιάσει τον πενιχρό μισθό του, την στιγμή που εσείς και οι υπόλοιποι βουλευτές της Βουλής δεν θυσιάζετε τίποτα από αυτά που απολαμβάνετε; Εσείς δεν θα έπρεπε να δώσετε το παράδειγμα και να μην αποδεχτείτε τον μισθό σας για όσο διάστημα υπάρχει η οικονομική κρίση; Για να μην είμαστε ακραίοι, αν όχι ολόκληρο τον μισθό σας, θα έπρεπε να μειώσετε τον μισθό σας τουλάχιστον στο 50%...! Κ. Παπανδρέου ένας ηγέτης μπαίνει πάντα μπροστά στις δύσκολες καταστάσεις και μετά ακολουθεί ο λαός. Ένας ηγέτης δεν βάζει τον λαό μπροστά στα «πυροβόλα» των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαίων, ενώ ο ίδιος μένει πίσω…! Ένας ηγέτης θυσιάζεται πρώτος και δεν χρησιμοποιεί χαζά ευφυολογήματα για να «πλασάρει» στον λαό ακόμα πιο δυσβάσταχτα μέτρα τα οποία θα διαλύσουν τα Ελληνικά νοικοκυριά, θα διαλύσουν την κοινωνική συνοχή και εν τέλει θα διαλύσει την Ελλάδα! Φυσικά όλα αυτά τα κάνει ένας ηγέτης! Εσείς δυστυχώς αποδεικνύετε πως ανήκετε στους απλούς διαχειριστές καταστάσεων, που μας κυβερνούν εδώ και 10ετίες! Να γνωρίζετε κύριοι πως ο πραγματικός ηγέτης θα βγει μέσα από τον λαό. Και όταν αυτό γίνει, το πολιτικό σύστημα με την σημερινή μορφή της ανευθυνότητας και της υποκρισίας θα έχει σβήσει για πάντα!


ΑΠΟ Ελλήνων Αφύπνιση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails