Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Αυτό το σχέδιο υπερψήφισαν τα 3 εκατομμύρια συμπατριωτών μας;


Αυτό ψηφίσατε συνέλληνες...!
Στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης του 2006, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επέλεξε για την υπερνομαρχία Δράμας-Καβάλας-Ξάνθης την Γκιουλμπεγιάζ Καραχασάν. Στις 8.5.2006, το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Μπίστης έγραφε στα Νέα σχετικά με την επιλογή αυτή:
"Στην προσπάθειά του να ειρωνευτεί τον Γ. Παπανδρέου για την επιλογή υποψήφιας από τη μειονότητα, ο κ. Ψωμιάδης είπε μια μεγάλη αλήθεια: «Αυτή είναι η Ελλάδα του Γ. Παπανδρέου μετά είκοσι έτη». H ομορφιά της πολιτικής είναι να προβλέπεις και να εργάζεσαι από σήμερα ώστε αυτό που αναπόφευκτα θα έρθει αύριο να είναι καλό για τον τόπο. H Ελλάδα μετά είκοσι έτη θέλουμε να είναι μια χώρα δημιουργική και πολυπολιτισμική όπου τα παιδιά της μειονότητας στη Θράκη, τα εγγόνια του Αλβανού που εργάζεται στους αγρούς μας και της Ρωσίδας που γηροκομεί τους γονείς μας θα μπορούν ως υπερήφανοι Έλληνες πολίτες να εκλέγονται βουλευτές, δήμαρχοι και νομάρχες χωρίς αυτό να αποτελεί είδηση.
Αυτή η αισιόδοξη προοπτική απαιτεί από σήμερα τόλμη στην εφαρμογή πολιτικών ισονομίας με σεβασμό στη διαφορετικότητα. H N.Δ. επέλεξε για ψηφοθηρικούς λόγους τη διγλωσσία. Αμήχανη στην καλύτερη περίπτωση, φοβική στη χειρότερη, γύρισε την πλάτη της στο μέλλον"......


Είδατε λοιπόν από πότε είχαν οι άνθρωποι το ανθελληνικό τους σχέδιο;
Καταλάβατε γιατί έκαναν τα πάντα για να υπονομεύσουν τη ΝΔ και να εκλεγούν αυτοί;
Εκείνα τα τρία εκατομμύρια συμπατριωτών μας που υπερψήφισαν το ΠΑΣΟΚ, κατάλαβαν τώρα τί έκαναν;
Τί θα πράξουν από εδώ και πέρα για να δώσουν την απάντησή τους σε μια κυβέρνηση που ήδη φαίνεται ότι εξαπάτησε τους πάντες στα οικονομικά, έχει απόλυτη ανικανότητα χειρισμού ακόμα και του παραμικρού θέματος της καθημερινότητας και έχει ενεργοποιήσει το πιο ασύλληπτο για ανθρώπινο νου, σχέδιο αφανισμού της πατρίδας και του έθνους;
Οψόμεθα...
ΥΓ. Είναι συγκινητικός ο ηρωικός αγώνας των Ελλήνων αγροτών, αγώνας επιβίωσης, αγώνας για την υπερηφάνεια του Έλληνα εργάτη της γης, για την υπερηφάνεια της τιμημένης ελληνικής γης της υπαίθρου.
Η κοινωνία σύσσωμη συμπαρίσταται με όλες τις δυνάμεις της. Είναι αγώνας πατριωτικός, γιατί η κυβέρνηση θέλει να παρατήσουν οι αγρότες τη δουλειά τους, να πουλήσουν τη γη τους, την οποία στη συνέχεια θα πάρουν με τη στήριξη μουσουλμανικών κεφαλαίων του εξωτερικού οι λαθρομετανάστες.
Ο αγώνας, λοιπόν, δεν είναι απλά για τα οικονομικά και θεσμικά αιτήματα των αγροτών. Είναι αγώνας ενάντια στην επιδίωξη της κυβέρνησης κατοχής να διώξει όλους εμάς τους Έλληνες από τη χώρα και να την παραδώσει στους λαθρομετανάστες εισβολείς.

Εστάλη από http://patriotikoslogos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails