Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2010

Ο Μάκης Βορίδης στο νοσοκομείο.....ΤΟΝ ΕΔΕΙΡΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!!

BORIDHS KARATZAFERHSΕπικοινωνήσαμε τηλεφωνικά με τον Μάκη Βορίδη και μας τα είπε ΟΛΑ για τον… άγριο καυγά του με τον Γιώργο Καρατζαφέρη! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή:

Έγραψε το μπλογκ fimotro:
«Πολύ άγριο επεισόδιο μεταξύ του Γιώργου Καρατζαφέρη και του Μάκη Βορίδη διαδραματίστηκε χθες αργά το βράδυ κατά την συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Μ. Βορίδης διαπληκτίστηκε λεκτικά με τον πρόεδρο του κόμματός του για τον... τρόπο που ξεκίνησε η διαδικασία συλλογής υπογραφών για το Μεταναστευτικό..........




"Δεν μπορεί να εξευτελιζόμαστε με κοριτσάκια που βγαίνουν στις πλατείες και μαζεύουν υπογραφές", είπε μέσα στη συνεδρίαση ο Βορίδης εκδηλώνοντας ανοιχτά την αντίθεσή του. Αμέσως τον διέκοψε ο Καρατζαφέρης ο οποίος με οργισμένο ύφος του απάντησε ότι εάν συνεχίσει αυτή την τακτική θα τον καταγγείλει στα ΜΜΕ πως τα έχει βρει με τη Νέα Δημοκρατία! Μόλις το είπε αυτό ο Καρατζαφέρης ο Βορίδης σηκώθηκε από την θέση του και κινήθηκε επιθετικά προς το μέρος που καθόταν ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Το επεισόδιο έληξε με την παρέμβαση των πιο ψύχραιμων. Ο Βορίδης όμως από χθες αποτελεί ξένο σώμα για τον ΛΑ.Ο.Σ.».

Επειδή η πηγή ήταν πολύ… αξιόπιστη πήραμε τηλέφωνο τον Μάκη Βορίδη, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο του Μονάχου (όχι δεν είναι στο κρεβάτι του πόνου!), στο δρόμο για το Κίεβο όπου συμμετέχει σε αποστολή ως παρατηρητής των εκλογών της Κυριακής στην Ουκρανία, και μας δήλωσε τα εξής:

«Εκτιμώ ιδιαίτερα τον σουρεαλισμό, αλλά σε καθημερινό επίπεδο μπορεί να εξελιχθεί προβληματικός για την πολιτική ζωή του τόπου».
Και ο νοών νοείτω…

ΑΠΟ www.elora.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ολα αυτα που διαβασα για το ΛΑ.Ο.Σ δεν εχουνε σχεση καμια σχεση με δολιοφθορα,μιζες και αρπαχτες.Οποτε ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!Λαθος τιτλο βαλατε σκοπιμως γιατι σας καθετε στραβα ο Καρατζαφερης.Γιατι δεν αναφερετε για τον ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗς ΛΕΣΧΗΣ ΜΙΛΝΤΕΝΜΠΕΡΓΚ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟ 1991;Οχι τιποτα αλλο,αλλα να λεμε και του στραβου το δικιο..

Related Posts with Thumbnails