Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Προς ισλαμοποίηση της Ευρώπης; Η 'αριστερά έπαιξε' τον βρώμικο ρόλο της σε όλη την Ευρώπη


H Ευρώπη το 2050 θα είναι αγνώριστη. Με αυτή τη φράση αρχίζει άρθρο του Foreign Policy με τίτλο "Εurabian Follies" που καταγράφει τη βιβλιογραφία σχετικά με την "Ευραραβία", ένα νεολογισμό που υποδηλώνει τη ραγδαία ισλαμοποίηση της Ευρώπης λόγω του υψηλού δημογραφικού δυναμισμού των μουσουλμανικών πληθυσμών.
"Η Ευρώπη είναι ήδη Ευραραβία" δήλωνε το 2005 η Oriana Fallaci, "μία αποικία του Ισλάμ, όπου η ισλαμική εισβολή δεν προχώρησε μόνον υπό την φυσική έννοια, αλλά επίσης και υπό την πνευματική και πολιτισμική έννοια".
"Αυτό που πραγματικά συνέβη», έγραφε στο βιβλίο της "Η Οργή και η Υπερηφάνεια", "δεν ήταν μόνον μετανάστευση, ήταν περισσότερο μία εισβολή καθοδηγούμενη υπό το έμβλημα της μυστικότητας -μία μυστικότητα η οποία ενοχλεί διότι δεν είναι πράα και οδυνηρή (για τους μετανάστες), αλλά αλαζονική και προστατευόμενη από τον κυνισμό των πολιτικών οι οποίοι κλείνουν το ένα μάτι τους ή και τα δύο".
Το επίπεδο ανεκτικότητας ξεπεράστηκε δεκαπέντε ή είκοσι χρόνια πριν, "όταν η Αριστερά επέτρεψε στους Μουσουλμάνους να αποβιβασθούν στις ακτές μας κατά χιλιάδες". Η δουλοπρέπεια έναντι των εισβολέων δηλητηρίασε την δημοκρατία, υπονόμευσε την ελευθερία της σκέψης και την αντίληψη για αυτήν καθ’ εαυτή την ελευθερία.

strategy-geopolitics4.blogspot.com




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails