Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010

Με την ανοχή Χριστόφια σπέρνουν τον τρόμο στην Κύπρο. Σκότωσαν τον γιό του εκδότη που αντιστάθηκε στο σχέδιο Ανάν!Θλίψη και οργή έχει προκαλέσει η δολοφονία του γιού του εκδότη – παλικαριού της Κύπρου, Κωστή Χατζηκωστή.

Το παιδί δολοφονήθηκε σε ενέδρα έξω από το σπίτι του από επαγγελματίες, αφού ανέμειναν την άφιξη του και χτύπησαν την ώρα που δε μπορούσε να διαφύγει με τη μοτοσικλέτα του.

Για τους γνωρίζοντες το παρασκήνιο στο σχέδιο ΑΝΑΝ, ο ευπατρίδης καναλάρχης – εκδότης, σήκωσε τη σημαία της αντίστασης απέναντι στο προδοτικό και χρυσοπληρωμένο έκτρωμα, παρότι ήταν ενάντια στα προσωπικά και επαγγελματικά του συμφέροντα.

Ο Χατζηκωστής πρωτοστατεί και σε κάθε ενέργεια που συμβάλλει στην ασφάλεια της Κύπρου και την προστασία των κυριαρχικών της δικαιωμάτων. Πιέσεις στο ΑΚΕΛ, ακόμα και για την διεξαγωγή της σημαντικότατης για την ασφάλεια της Κύπρου άσκησης “Νικηφόρος”. Πιέσεις στον Χριστόφια για την υποχωρήτικότητα και το επικείμενο ξεπούλημα ή τη νεκρανάσταση σχεδίου τύπου Ανάν.

Μετά την πρωτοφανή ενέργεια με την σωρό του Τάσου Παπαδόπουλου, άλλο ένα τραγικό και εξοργιστικό συμβάν λαμβάνει χώρα στην Κύπρο.

Τα υπόλοιπα σε λίγο, εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στον ΗΡΩΑ και τραγικό πατέρα. Η σκέψη όλων των Ελλήνων που αγωνίζονται για την Ελευθερία και το δικαίωμα της ίδιας τους της ύπαρξης, είναι μαζί του.

Χριστόφια, μαζί σου θα ασχοληθούμε σε λίγο. Όπως και με το ΔΗΣΥ και την “πουλημένη πτέρυγα”.


ΑΠΟ www.olympia.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails