Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2010

ΣΟΚ: Πολιτικός μπλεγμένος σε κύκλωμα «λευκών» γάμων...!


Προωθούσε γυναίκες από χώρες της Ανατολικής Ευρώπης σε επιχειρήσεις αγοραίου έρωτα, αφού πρώτα εξασφάλιζε για αυτές την ελληνική ιθαγένεια…
Σοκ, «βόμβα». Ειλικρινά δεν ξέρουμε ποια λέξη να χρησιμοποιήσουμε για να περιγράψουμε το αίσθημα που νιώσαμε (και ακόμα νιώθουμε) από την πληροφορία που μας ήρθε πριν λίγο καιρό και που αφορούσε το παρελθόν αξιόλογου πολιτικού παράγοντα της περιοχής.
Ο συγκεκριμένος πολιτικός παράγοντας της Ροδόπης εδώ και πολλά χρόνια παρουσιάζεται στην κοινωνία και τον κόσμο της περιοχής με ένα καλό προσωπείο, άριστο θα λέγαμε, επιτυχημένος επαγγελματίας, οικογενειάρχης, τύπος και υπογραμμός σε όλες του τις κοινωνικές δραστηριότητες και σχέσεις.
Όλα τα παραπάνω στοιχεία μας προκάλεσαν και την δυσάρεστη έκπληξη που νιώσαμε μόλις πληροφορηθήκαμε το γεγονός......



Στην αρχή είπαμε ότι αποκλείεται να ισχύει κάτι τέτοιο, όμως μετά από λίγη έρευνα διαπιστώσαμε ότι η συγκεκριμένη πληροφορία διασταυρωνόταν από διαφορετικές πηγές που ουδεμία σχέση είχε η μία με την άλλη.
Σύμφωνα, λοιπόν, με τις μαρτυρίες που έφτασαν στη «Φωνή Ροδόπης», ο πολιτικός αυτός παράγοντας φέρεται να ήταν «μπλεγμένος» κατά το παρελθόν σε κύκλωμα «λευκών» γάμων στη Ροδόπη. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν ήταν μόνο «μπλεγμένος» αλλά ήταν και στα υψηλά κλιμάκια της πυραμίδας του κυκλώματος αυτού.
Ο τρόπος λειτουργίας του κυκλώματος λίγο πολύ γνωστός, καθώς οι πιο πολλοί έχουμε ακούσει ή διαβάσει για τη δράση τους. Πρόκειται για κύκλωμα, το οποίο έφερνε από χώρες του εξωτερικού, κυρίως χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και του πρώην Σοβιετικού μπλοκ, γυναίκες τις οποίες πάντρευε με Έλληνες, προκειμένου αυτές να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια.
Οι ενδιαφερόμενοι δεχόντουσαν να παντρευτούν τις γυναίκες αυτές έναντι, φυσικά, αδράς αμοιβής. Μόλις, λοιπόν, οι γυναίκες αποκτούσαν την ελληνική ιθαγένεια, το κύκλωμα προχωρούσε στην έκδοση διαζυγίου και στη συνέχεια οι γυναίκες προωθούνταν από το ίδιο το κύκλωμα σε άλλες κερδοφόρες επιχειρήσεις, οι οποίες τις πιο πολλές φορές είχαν ως επαγγελματική δραστηριότητα τον αγοραίο έρωτα.
Πρόκειται για μία υπόθεση, η οποία όταν αποκαλυφθεί, με τα αδιάσειστα ντοκουμέντα, είναι ικανή από μόνη της να «τελειώσει» πολιτικά τον παράγοντα της Ροδόπης. Η κομπίνα και το όλο κύκλωμα «λευκών» γάμων εκείνη την περίοδο λειτουργούσε με χειρουργική ακρίβεια. Όλα ήταν υπολογισμένα στο έπακρο και οι αποδείξεις στη «Φωνή» έρχονται με το σταγονόμετρο. Λογικό, αν υπολογίσει κανείς τόσο την οργάνωση των υπευθύνων του κυκλώματος όσο και το πέρασμα του χρόνου από εκείνη την περίοδο.
Μόλις έχουμε στα χέρια μας το αποδεικτικό υλικό, το οποίο πιστεύουμε ότι είναι αναγκαίο να έχουμε, σας υποσχόμαστε ότι θα τα βγάλουμε όλα στη φόρα. Για να μαθαίνει ο κόσμος και η κοινωνία της Κομοτηνής ποιος είναι και τι και να μπαίνει σιγά – σιγά ο πολιτικός κατεργάρης στον πάγκο του. Τα γελαστά προσωπεία και η έξωθεν καλή μαρτυρία δεν είναι αρκετά μερικές φορές από μόνα τους για να κρύψουν τον αληθινό χαρακτήρα και το «βρώμικο» παρελθόν κάποιων που αυτοαναγορεύονται εγγυητές της πολιτικής ζωής του τόπου.


Από http://fonirodopis.gr/press/?p=14268

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails