Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ... ΠΕΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΧΛΙΔΑΤΗ ΕΡΤ


Έχει καταντήσει αηδία ο τρόπος με τον οποίο γίνεται διασπάθιση του δημοσίου χρήματος στην ΕΡΤ. Σήμερα το kafeneio-gr δημοσίευσε τους προκλητικούς μισθούς των συνταξιούχων της κρατικής τηλεόρασης (μερικοί από αυτούς είχαν δημοσιευθεί και από εμάς). Το ιστολόγιο έχει συμπεριλάβει νέα και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για πρόσωπα που αγνοούσαμε πόσα παίρνουν κάθε μήνα.
Κώστας Κέκης.
Κάποτε κουβαλούσε κουτιά, στον Νίκο Μαστοράκη. 257.252 ευρώ το χρόνο αποδοχές ως εντεταλμένος σύμβουλος.
Σαλεσιώτης Αναστάσιος, διοικητικός 141.648 ευρώ το χρόνο.
Γεώργιος Παπαδόπουλος τηλεσκηνοθέτης στις ειδήσεις κάποτε. Εδώ και δέκα χρόνια συνταξιούχος. 136.937 ευρώ. Ειδικός...
Σύμβουλος!
Ο ….Στάμος Ζούλας δημοσιογράφος άλλοτε της ‘’Καθημερινής ‘’. 10 χρόνια συνταξιούχος . 126.927 ευρώ.
Παπαναγιώτου Δημήτρης, πρώην διευθυντής της ‘’Καθημερινής‘’ , και του Γραφείου Τύπου του Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου. Golden Boys και αυτός 125.063 ευρώ.
Σιουμπούρας Φώτης , πρώην δημοσιογράφος της ‘’Απογευματινής’’ συνταξιούχος και αυτός 102.505 ευρώ.
Χατζής Παναγιώτης , πρώην μοντέρ, συνταξιούχος φυσικά 105.259 ευρώ.
Σφέτσας Νικόλαος ηχολήπτης μέτριών ικανοτήτων, 100.000 ευρώ.
Νίκος Ρίζος, ο αδερφός του Δημήτρη, συνταξιούχος και αυτός. Ζωγόπουλος Κώστας, τηλεσκηνοθέτης, Παπαθανασίου Νίκος, τηλεσκηνοθέτης, Σκιαδόπουλος Άρης, δημοσιογράφος, Βλαχοδημητρόπουλος Βασίλης, τηλεσκηνοθέτης, Πευκιανάκης Ιωάννης (τον θυμάστε; ο εξ'απορρήτων του Μητσοτάκη – μέεεεγας δημοσιογράφος και αυτός) όλοι από 102.786 ευρώ.
Και πολλοί ακόμα, στον μακρύ κατάλογος της αργομισθίας. Συνταξιούχοι όλοι. Με ήδη παχυλώτατες συντάξεις . Που ανέβηκαν στο ….πολυπαθές ίδρυμα, για να το αρμέξουν και αυτό. Με μέσο όρο ηλικίας, οι ως άνω τα 70 τους έτη !
Αυτούς ταΐζε από το υστέρημά του Έλληνα φορολογούμενου ο Καραμανλής . Και το πρωτοπαλίκαρό του ο Ρουσόπουλος. Και συνεχίζει να ταΐζει το ΠΑΣΟΚ.
Αυτούς όλους, συνεχίζει να ταΐζει η ΕΡΤ μέχρι τώρα. Επι εποχής Γεωργίου Παπανδρέου του νεώτερου. Πάρτε θέση κ. Παπανδρέου.
Αχ, καημένη Ελλάδα . Πότε θα πιάσεις την βρεγμένη σανίδα, για να τους κοκκινίζεις τα πισινά. Μιάς και η μούρη τους δεν κοκκινίζει ποτέ!

http://fimotro.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails