Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η απίθανη ιστορία της βουλετού ΠΑΣΟΚ Μάγιας Τσόκλη.....

Ένα κείμενο οργής για τη κατασπατάλήση του δημοσίου χρήματος.



Δεδομένο πρώτο: η Μάγια τσόκλη δουλεύει στην κρατική τηλεόρααση σε εξωτερκή παραγωγή την οποία επιμελείται ο σύζυγος της ο οποίος είναι συγχρόνος και παραγωγός της.. Αυτά τα 2 άτομα για κάθε επεισόδειο πληρώνονται με 25.000 ευρώ καθαρά.

Δεδομένο δεύτερο: η Μάγια Τσόκλη είναι σύμβουλός έκδοσης και η υπεύθυνη για την ύλη με προσώικά της θέματα του περιοδικού Passport της Καθημερινής. Ο μισσθός της 14.000 ευρώ το μήνα.

Δεδομένο τρίτο: Η Μάγια Τσόκλη είναι βουλευτής επικρατείας υτου Πασοκ και αμείβεται με 6500 ευρώ το μήνα καθαρές αποδοχές.

Δεδομένο τέταρτο: η Μ’άγια Τσόκλη δεν έχει παραιτηθεί από καμία δουλειά της Και άρα ενώ ο λαός την έχδει φέρει στο κοινοβούλιο εκείνη προτιμά να ταξιδεύει και να τα κονομάει η ίδια και ο σύζυγόας της.

Δεδομένο πέμπτο: ο σύζυγος της κ. Τσόκλη ο κος Πεχλιβανίδης είναι παραγωγός άλλων 2 εκπομπών στην ΕΡΤ. Η κα Τσόκλη στις τελευταίες βουλευτικε’σ εκλογές δεν ψήφισε γιατί ανήκει στην κατηγορία των πολιτών με απολιτίκ άποψη.

Εστάλη απο lady killer




2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεδομένο πρώτο: Όταν κάποια εκπομπή έχει ένα άλφα προϋπολογισμό, δεν σημαίνει ότι τα παίρνει ο/η παρουσιαστής/στρια και ο/η σκηνοθέτις.... Υπάρχει ένα σωρό κόσμος γύρω τους, να μην πω για τα διάφορα άλλα έξοδα που στην προκειμένη περίπτωση είναι λίγο αυξημένα γιατί πρόκειτε όχι μόνο για εξωτερικά γυρίσματα, αλλά γυρίσματα στο εξωτερικό.... Αναρωτιέμαι, με τέτοιο προϋπολογισμό και χωρίς χορηγό, πόσα βάζει στην τσέπη της η Τσόκλη;
Δεδομένο δεύτερο: Αυτά τα ταξίδια που δείχνει ολοκληρώθηκαν (μοντάζ, σπικάζ, κ.τ.λ) πριν την τηλεοπτική σεζόν κι απ' ότι καταλαβαίνω πριν από τις εκλογές.
Δεδομένο τρίτο: Τόσο πολύ σας πονάει που βγήκε το ΠΑΣΟΚ;;; Κι εγώ πονάω, αλλά δεν κάνω έτσι.... Το έχω συνηθίσει το να βγαίνουν εναλλάξ οι δυο κλέφτες (πράσινοι και μπλε), αν και προσπαθώ να μην βγούν κάθε φορά.... Μάλλον δεν είναι αρκετό!

Ανώνυμος είπε...

να μας πει η βουλευτης - γυρολογος την γνώμη της για την μείωση μισθών στους δημοσίους υπαλλήλους.
Θα κάνει κάτι γι αυτό, εννοώ όχι κανένα ταξίδι, αλλά κάτι πιο πολιτικο ας πούμε.

Related Posts with Thumbnails