Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009

1.000.000 ευρώ την ημέρα κοστίζουν οι δυνάμεις μας στο αφγανιστάν. Δείτε το αποκλειστικό βίντεο!!!!

Κύριε Πρωθυπουργέ?

Θέλετε πραγματικά να ανακάμψει η ελληνική οικονομία? Θελετε πραγματικά να αποφύγετε μια χρεωκοπία? Νοιάζεστε πραγματικά για την χώρα και τους πολίτες της? ή απλά προσπαθείτε να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να ωραιοποιήσετε τα πράματα..
Ήδη την τελευταία εβδομάδα έχετε μπει στα λόγια του κυρίου Καραμανλή..
Ήδη αρχήσατε τις προειδοποιήσεις για την οικονομία και τα μέτρα που πρέπει να παρθούν!
Ήδη ξεχάσατε τις 100 μέρες!
.. Τι έγινε χάσατε τα λεφτά που λέγατε πως υπάρχουν προεκλογικά και απλά δεν διαχειρίζονταν σωστα??
Όχι βέβαια.. ολίγον τι υπερβάλλατε και ολίγον τι "κοτευέτε" να προχωρήσετε σε κινήσεις που θα ταρακουνήσουν.. αλλά και θα σώσουν τους πολίτες της χώρας αυτής..

Το άκουσα απο το στόμα της κ.Κανέλλη πριν ενα μήνα ακόμα, απο την μέρα που εκλεγείκατε σχεδόν, και το ξανακουσα να το λέει αυτή την εβδομάδα.. χωρίς κανένας να δείνει μια απάντηση..1.000.000 την ημέρα κοστίζουν οι στρατιώτες μας στο Αφγανιστάν!! Ξέρετε ποσες τρύπες καλύπτονται με αυτά τα λεφτα?
Ξέρετε!


η Ευρώπη ζητάει απο την Ελλάδα να νοικοκυρέψει την οικονομία της, γιατι λένε ότι αν καταρρεύεσει η οικονομία της Ελλάδος θα δημιουργήσει πρόβλημα και στην υπόλοιπη Ευρώπη.. θεωρεί δηλαδή μέρους της Ευρώπης την Ελλάδα.. οικονομικά..! Περισσότεροι πελάτες..
Στρατιωτικά? Γεωγραφικά? δεν την θεωρεί! Δεν θεωρεί τα σύνορα της Ελλάδας και σύνορα της Ευρώπης..! Θελέτε να απαλλάχθείτε απο τους στρατιωτικούς εξοπλισμους? Αγωνείστείτε για να γίνει το παραπάνω.. να αναγνωριστούν τα σύνορα της Ελλάδας, και κάθε κράτους-μέλους (σύμμαχοι??), σε σύνορα της Ευρώπης.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails