Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2009

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ???


Την ανάγκη να γίνουν ώριμες διαρθρωτικές αλλαγές στη δομή, τη λειτουργία, την οργάνωση και την κατεύθυνση της Ελληνικής Αστυνομίας υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος συναντήθηκε με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας.

Ζήτησε, μάλιστα, να συσταθεί μόνιμη διακομματική Επιτροπή στη Βουλή, η οποία θα ασχολείται με την αντι-εγκληματική πολιτική και με τη διάρθρωση μια νέας δομής στην Ελληνική Αστυνομία που θα βασίζεται-όπως είπε-στη διαφάνεια και στον εξορθολογισμό της λειτουργίας της.

«Είναι αναγκαίο η Ελληνική Αστυνομία να κατευθυνθεί και όσον αφορά την εκπαίδευση και τη διάρθρωση στο να αντιμετωπίζει το έγκλημα και όχι στο να κυνηγάει τους διαδηλωτές. Στο να προστατεύει τον πολίτη και όχι να περιστέλλει τα ατομικά, πολιτικά και κοινωνικά δικαιώματα».

Τόνισε ακόμη ότι τα μισθολογικά αιτήματα των αστυνομικών πρέπει να προωθηθούν. «Αυτά είναι αιτήματα δίκαια. Είναι αιτήματα τα οποία πρέπει να προωθηθούν αλλά πρέπει να ενταχθούν σε ένα συνολικό αποπροσανατολισμό της ελληνικής αστυνομίας», πρόσθεσε.

«Είναι ώρα η νέα ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να τηρήσει αυτά που έλεγε προεκλογικά και αυτά κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν στην αντιπολίτευση», κατέληξε.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails