Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2010

Διαπράξτε άφοβα εγκλήματα που τιμωρούνται με κάθειρξη κάτω από 10 χρόνια!

Για πολλοστή φορά τέθηκε το ερώτημα, γιατί οι Δικαστές αφήνουν ελεύθερους εγκληματίες που συνελήφθησαν (και επ' αυτοφόρω) και ομολόγησαν δεκάδες ληστείες . Οι "έγκριτοι" τηλε-δημοσιογράφοι όμως, δεν τολμούν ποτέ να κρίνουν τους κριτές. Απλώς υποκριτικά θέτουν την απορία. Απρόσμενα ο προσκεκλημένος δικηγόρος Μ.Δημητρακόπουλος "ενημέρωσε" τον Υπουργό Δημοσίας Τάξεως (κάτοικο upper clouds).
Με "νόμο" !!! του Υπουργού Δικαιοσύνης Καστανίδη (Δεκέμβριο του 2009), ΔΕΝ ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΖΕΤΑΙ από την ...Δικαιοσύνη , κανείς για Εγκλήματα που τιμωρούνται μέχρι 10 χρόνια ΚΑΘΕΙΡΞΗ, αν δεν έχει ξανά καταδικαστεί (αμετακλήτως) για το ίδιο ακριβώς έγκλημα!!!
Δεδομένου, πρόσθεσε ότι αυτού του είδους οι "τιμωρίες" αφορούν εγκληματίες "white collar criminals" , υπεξαιρέσεις πλαστογραφίες (Ψωμιαδηγραφίες) κ.λ.π, δεν είναι και τόση αδολη... η σκοπιμότητα του του νόμου ( υποτίθεται , για αποσυμφόρηση των φυλακών). Έτσι μαζί μετά ξερά, την γλυτώνουν και οι επαγγελματίες ληστές.
Αυτά αγαπητοί Ομογενείς, για να ξέρετε σε ποια χώρα σκέπτεστε να repatriate.
P.s. Ο Παπαρουσιαστής προσπάθησε μετά ζήλου να φιμώσει την αποκάλυψη του γνωστού και ικανού δικηγόρου Μ. Δημητακόπουλου, που ικέτευε: "Επιτέλους λύστε τα χέρια των ανακριτών και δικαστών".


ΑΠΟ adena-gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails