Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΩΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΕΙ ΤΟ ΚΚΕ

Διαβάστε πως κοροϊδεύουν και εξαπατούν τους εργαζόμενους τα κομματικά κοράκια, τα τσιράκια τους, οι απεργοσπάστες λιθογράφοι και δημοσιογράφοι της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ του κκε.

Το κομματικό τυπογραφείο δεν το κλείσατε. Το φόβο μας να 'χουν οι προσαρμοσμένοι... επαναστάτες. Ολόιδιοι στη λεηλασία του λαού


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ «ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ» ΚΑΙ ΣΤΟΝ «902»

Συμμετέχουμε με όλες μας τις δυνάμεις στη σημερινή απεργία
Αύριο Πέμπτη (11 Φλεβάρη 2010) δε θα κυκλοφορήσει ο «Ριζοσπάστης»
Για την επιτυχία της σημερινής απεργίας που έχει προκηρύξει το ΠΑΜΕ, μέλη και φίλοι του ΚΚΕ και της ΚΝΕ αναπτύξαμε πρωτοπόρα δράση ενάντια στους ταξικούς και πολιτικούς αντιπάλους της εργατικής τάξης, όπως ακριβώς επιτάσσουν οι αρχές και οι ιδέες μας.
Οι εργαζόμενοι του «Ριζοσπάστη» και του «902», πάντα στην πρώτη γραμμή της ταξικής πάλης, σήμερα απεργούμε. Το κομματικό τυπογραφείο ημέρα απεργίας (10/2/10) λειτουργούσε κανονικά με φουλ της μηχανές για να προλάβουν να τυπώσουν τα έντυπα και τις εφημερίδες των αφεντικών τους. Άχρηστα κομματόσκυλα σας ταΐζει το αστικό κράτος. Στο όνομα της ιδέας κάνετε περιουσίες.

Αθλιοι, ανυπόληπτοι απεργοσπάστες η εξυπηρέτηση των αφεντικών τους των εξαγορασμένων ηγεσιών έχει ξεπεράσει την ίδια την εργοδοσία στη στήριξη των συμφερόντων της.
Έχουν κάνει επάγγελμα να ταΐζουν χρόνια τώρα κουτόχορτο τον κόσμο, Δε χρειάζονται πια ειδικές ικανότητες για να καταλάβεις τι συμβαίνει γύρω σου. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, δε χρειάζεται να ψάχνεις να μαντέψεις τι άλλο σε περιμένει.

80 χρόνια αγώνες και θυσία όλα τα πουλήσανε για μια εταιρία

Τα πειστήρια του εγκλήματος κλικ στις Φώτο

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails