Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

643.000 αλλοδαποί θα ψηφίσουν, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών!


Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ
Εκλογικό πραξικόπημα με τη χορήγηση, άμεσα, του δικαιώματος ψήφου σε 642.905 αλλοδαπούς (σύμφωνα με επίσημα στοιχεία του υπουργείου Εσωτερικών) ετοιμάζει το ΠΑΣΟΚ
Την ίδια ώρα στρατιές λαθρομεταναστών συνωστίζονται στα ανατολικά θαλάσσια και χερσαία σύνορα της χώρας μας, περιμένοντας τη σειρά τους για να γίνουν Ελληνες πολίτες. Πρόκειται για την πλέον εκτεταμένη επιχείρηση αλλοίωσης της ετυμηγορίας του ελληνικού λαού, αφού οι αλλογενείς ψηφοφόροι -σε πρώτη φάση- θα ξεπεράσουν το 6% του εκλογικού σώματος.



Σε συνδυασμό μάλιστα με τις αλλαγές που επέρχονται στον εκλογικό νόμο, θα επιτρέψει στο εγγύς μέλλον την ανάδειξη βουλευτών προερχομένων από εθνοτικές και θρησκευτικές μειονότητες.
Πράγματι, μπορεί να ακούγεται σήμερα σαν ανέκδοτο «Ο Πακιστανός βουλευτής της γειτονιάς σας», αλλά σε λίγα χρόνια με την κατάτμηση των εκλογικών Περιφερειών θα αποτελεί πραγματικότητα, ιδιαίτερα στα πολυάνθρωπα αστικά κέντρα. Ο αριθμός των αλλογενών και αυριανών εκλογέων που συγκεντρώθηκε χάρις στις επίκαιρες ερωτήσεις του τομεάρχη Εσωτερικών της Ν.Δ. Χρήστου Ζώη προς τους αρμόδιους υπουργούς, τρομάζει ως προς το μέγεθός του και προδικάζει τον αφανισμό του ελληνικού έθνους σε μερικές δεκαετίες.
Μέχρι τις 13 Ιανουαρίου του 2010 532.898 πρώην παράνομοι μετανάστες είχαν ενταχθεί στο καθεστώς του μακρώς διαμένοντος. Επομένως αποκτούν σχεδόν αυτομάτως το δικαίωμα του εκλέγειν στις προσεχείς δημοτικές εκλογές και συνακόλουθα την ελληνική ιθαγένεια. Απ' αυτούς οι 378.346 προέρχονται από την όμορη Αλβανία, σε μια περίοδο που ο αλυτρωτισμός των Τιράνων βρίσκεται σε νέα έξαρση και οι Τσάμηδες επανακάμπτουν θεαματικά στο προσκήνιο. Οι υπόλοιποι 154.552 έλκουν την καταγωγή τους από τριτοκοσμικές χώρες.
Στη συντριπτική πλειοψηφία τους, κι εδώ ενέχει ο κίνδυνος με το νομοσχέδιο Ραγκούση να δημιουργήσουμε τη δεύτερη, μετά τη Γαλλία, μουσουλμανική μειονότητα της Ευρώπης, είναι υπήκοοι ισλαμικών κρατών.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, άλλοι 110.017 αλλοδαποί θα λάβουν την άδεια του μακρώς διαμένοντος, μέσα στους προσεχείς μήνες και δεν αποκλείεται τον Νοέμβριο να καταθέσουν τη δική τους ψήφο στην κάλπη υπέρ -φυσικά- του ΠΑΣΟΚ.
Ο κ. Ζώης, που ανέμενε περίπου έναν μήνα πριν ενημερωθεί επίσημα για τον απίστευτο αριθμό των μεταναστών που ζουν νόμιμα στη χώρα μας, αφού υπολογίζεται ότι στην Ελλάδα διαβιούν κι άλλα δύο εκατομμύρια λαθραίως, ζητεί από την κυβέρνηση να επανεξετάσει από την αρχή το τόσο ζωτικής για το μέλλον του ελληνισμού ζήτημα.
Όπως τονίζει, «η κυβέρνηση, αντί να συνεχίσει την πολιτική της Ν.Δ., για ενίσχυση της κοινωνικής ένταξης των νόμιμων μεταναστών και την καταπολέμηση της παράνομης μετανάστευσης, προχωράει στη χορήγηση, αφειδώς, της ελληνικής ιθαγένειας».
Σύμφωνα με τον αρμόδιο τομεάρχη της Ν.Δ. «η κυβέρνηση αγνοεί την πραγματική κατάσταση και κάνει Ελληνες τους μετανάστες οι οποίοι συμπληρώνουν πενταετή νόμιμη διαμονή στη χώρα και τα παιδιά τους που γεννιούνται στην Ελλάδα ή φοιτούν για ορισμένο διάστημα σε ελληνικό σχολείο».
Συνταρακτικά είναι και τα στοιχεία που διαθέτει ο ίδιος μετά από ερώτησή τους προς το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τον αριθμό της εισόδου των μη νόμιμων μεταναστών στη χώρα μας.
Μόνο το 2009 συνελήφθησαν για παράνομη είσοδο 82.926 άτομα και άλλοι 23.054 που πιάστηκαν ύστερα από ελέγχους της Ελληνικής Αστυνομίας.
Δηλαδή, συνολικά 115.980 υπήκοοι τρίτων χωρών εισήλθαν στην ελληνική επικράτεια και απ' αυτούς ζήτημα είναι να έχουν απελαθεί οι 2.000.
Αν συνυπολογίσουμε και τους δεκάδες χιλιάδες άλλους που διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών Αρχών και του Λιμενικού Σώματος, τότε μπορούμε να μιλάμε, χωρίς να υπερβάλλουμε, για 300.000 αλλοδαπούς, μόνο για το 2009, που κυκλοφορούν παράνομα στη χώρα μας. Και στην οποία θα μείνουν αφού ετοιμάζεται και η νέα «φουρνιά» ελληνοποιήσουν με τη διάταξη Ραγκούση που αναφέρει ότι «όποιος γεννιέται στη χώρα αποκτά αυτομάτως και την υπηκοότητά του».
Ετσι, εξασφαλίζονται διά παντός και οι παράνομα εισελθόντες γονείς και οι συγγενείς που θα έρθουν στο μέλλον στο πλαίσιο της οικογενειακής συνένωσης.
Ο κ. Ζώης, που δεν κρύβει την ανησυχία του, αναρωτιέται «γιατί η κυβέρνηση προχωράει αβίαστα σ' αυτές τις ρυθμίσεις».
Η απάντηση, προφανώς, κρύβεται στην κάλπη και στην ανάγκη του νέου ΠΑΣΟΚ να διατηρηθεί πάση θυσία στην εξουσία, θυσιάζοντας ακόμη και την ταυτότητα του έθνους μας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails