Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Έργα και ημέρες του Αντώνη Μπέζα



Άρχισαν να βγαίνουν σιγά σιγά τα κατορθώματα και τα έργα του κ. Μπέζα στη Ελλάδα, γιατί αυτά της Θεσπρωτίας είναι λίγο πολύ γνωστά σε όλους τους Θεσπρωτούς. Και αυτό, οι Θεσπρωτοί, το οφείλουμε, στον τοπικό τύπο, κυρίως στις δύο έγκυρες και αντικειμενικές εφημερίδες «ΤΟΛΜΗ» και «ΤΙΤΑΝΗ», οι οποίες χωρίς φόβο και πάθος συνετέλεσαν τα μέγιστα στην ανάδειξη της αλαζονικής διαχείρισης της εξουσίας και τις αυθαιρεσίες τόσο του ίδιου όσο και των στελεχών του κόμματός του την τελευταία πενταετία σε όλη τη Θεσπρωτία. Υπενθυμίζουμε για όσους έχουν ασθενή μνήμη, ότι τα «σπουδαιότερα κατορθώματα» του Μπέζα στην πρώην Επαρχία Φιλιατών είναι τα εξής:


1) Η εγκατάλειψη του Δήμου Φιλιατών στα χέρια ανθρώπων που ο ίδιος ο Μπέζας ομολογούσε το σκοτεινό ποιόν τους και την ύποπτη και απαράδεκτη διαχείρισή τους.
2) Η εγκατάλειψη του νοσοκομείου στην τύχη του (χωρίς γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό), καθώς και η παράλυση όλων των κέντρων υγείας του Νομού.
3) Το κλείσιμο το Αγρονομείο και του γραφείου του ΟΤΕ στο δύσμοιρο Φιλιάτι, με συνέπεια να αναγκάζονται χιλιάδες ηλικιωμένοι κάτοικοι να πηγαίνουν στην Ηγουμενίτσα.
4) Το «σημαντικότερο δημιούργημα» του Μπέζα, είναι κάποιοι αχρείοι ευτελείς εκδότες που τους δημιούργησε για να κατασυκοφαντούν και να σπιλώνουν τους πολιτικούς του αντιπάλους και όσους Θεσπρωτούς είχαν το ψυχικό σθένος να αντιταχθούν στις αυθαιρεσίες του «Θεού» Μπέζα.Τα δημοσιογραφικά αυτά φερέφωνα τα χρησιμοποιούσε ο πολιτικάντης Μπέζας σαν ασπίδα προστασίας. Τους είχε αναθέσει με το αζημίωτο βέβαια, να κάνουν λασπόλουτρο σ’ αυτούς που του ασκούσαν κριτική για τα τραγικά πολιτικά λάθη και τις απαράδεκτες πρακτικές του.Το μοναδικό έργο που σχεδίασε και υλοποίησε ο «μέγας δημιουργός» Μπέζας στη Θεσπρωτία είναι η ανέγερση ιερού ναού στο Φιλιάτι αφιερωμένο στον Άγιο Αντώνιο και αυτό το έκανε γιατί τον βασάνιζαν οι τύψεις και ήθελε να εξιλεωθεί από τις πολιτικές αμαρτίες που είχε διαπράξει.Ευτυχώς που ο αληθινός θεός έβαλε το χέρι του και απαλλάχτηκε ο τόπος απ’ αυτόν τον πολιτικάντη, διότι αν έμενε 2 χρόνια ακόμη δεν θα έμενε τίποτα όρθιο στη Θεσπρωτία.
Υ. Γ. Ο «βατοπεδινός» εμπαθής Μπέζας αυτός ο «πεφωτισμένος γίγαντας» της οικονομικής σκέψης μαζί με τον οικονομολόγο (;) Αλογοσκούφη οι οποίοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη το μέγεθος της καταστροφής που έχουν προκαλέσει στη διεθνή εικόνα της χώρας μας, χάρισαν στη χρηματιστηριακή «Ακρόπολις» 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ.Οι πολίτες έχουν μνήμη και δεν ξεχνούν εύκολα τις αυθαιρεσίες του Μπέζα. Πρωτίστως όμως δεν λησμονούν τη θηλιά που μας πέρασαν οι δύο αυτοί άχρηστοι πολιτική στο λαιμό την οποία οι εταίροι μας, μας τη σφίγγουν ολοένα και περισσότερο.

από epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails