Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ "ΧΤΙΖΕΙ" Η Θ. ΤΖΑΚΡΗ


Μα καλά για πόσο "βλίτα" μας περνάνε;
Τι άλλο θα ακούσουμε; Ειδικά αυτή η κυρία είναι ανεκδιήγητη. Όπου καλείται να μιλήσει κάνει αισθητή την παρουσία της με τις "κοτσάνες" που εξαπολύει στους ανυπεράσπιστους συνομιλητές της. Έτσι, μετά τους "νόμιμους μετανάστες που ήρθαν παράνομα στην Ελλάδα", την ευφράδεια της και αυτά που "πρόκειται να συμβούν", μας είπε και αυτό και μας αποτελείωσε!
"Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ πήγε στο πολιτικό μου γραφείο κατ’ επιταγή των πολιτών της Πέλλας, γιατί ήθελαν έναν άνθρωπο να απευθύνονται σαν να είμαι εγώ".....

Τι μας λέτε κα Τζάκρη! Μας γυρίσατε δεκαετίες πριν, τότε που οι πολιτικάντηδες γύριζαν στα χωριά και αράδιαζαν παραμύθια στους αγράμματους χωρικούς. Ντροπή κι είστε νέα πολιτικός!
Βέβαια, όλα τα παραπάνω θα ήταν πταίσματα και απλά θα μιλούσαμε για μία ακόμη ατάλαντη πολιτικό που εξαργύρωσε την αφισοκόλληση των νεανικών της χρόνων με κυβερνητική θέση, αν δεν υπήρχαν κάποιες φήμες που σχετίζονται με την καταγωγή της κας Τζάκρη.
Αν και δεν είναι τεκμηριωμένες ακόμη για να αναφερθούν αναλυτικά παραπέμπουν κάπου όσον αφορά τους λόγους που επελέγη η εμφανώς ατάλαντη -πολιτικά- δικηγόρος από τον ΓΑΠ ως υποψήφια βουλευτής του Ν. Πέλλας.

Εστάλη από http://teachers-limnou.blogspot.com/2010/02/blog-post_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails