Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010

H ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ...

Το ΚΚΕ προχώρησε σε μια ανακοίνωση με την οποία παραπληροφορεί τον κόσμο! Λέει ότι έκαναν απεργία στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ, όμως όλες οι εφημερίδες εκτυπώθηκαν και κυκλοφόρησαν στα περίπτερα. Είδατε εσείς να μην κυκλοφορεί κάποια εφημερίδα;

Ανακοίνωση της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ ΑΕ, του ΚΚΕ σε γνωστό ραδιοφωνικό σταθμό. Κύριε Διευθυντά,
Ισχυριστήκατε επανειλημμένα στην εκπομπή σας ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ λειτούργησε την ημέρα της απεργίας, συνδέοντας αυτό τον ισχυρισμό σας με περίεργα πολιτικά σχόλια.
Δεν γνωρίζουμε τον λόγο για τον οποίο προχωρήσατε σε αυτή την παραπληροφόρηση των ακροατών σας. Σας ενημερώνουμε ότι η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε. δεν προχώρησε σε καμία εκτύπωση κανενός εντύπου από Τετάρτη 10-02-2010 από ώρα 00:00 έως 24:00, λόγω της συμμετοχής των εργαζομένων της στην 24ωρη απεργία που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές τους οργανώσεις.....

typografeio (εδώ μιλάτε με τυπογράφους)
Οι 6 ημερήσιες εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας πος. 00.00-05.00 11/2/10

Ούτε μπορεί η Τυποεκδοτική και κανένα άλλο τυπογραφείο να τυπώσει και να βιβλιοδέσει 6+6=12 εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας μαζί με τα ένθετά τους σε μία μέρα.
00.00-24.00 9/2/10.

Η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε, δεν εφαρμόζει την συλλογική σύμβαση εργασίας του κλάδου (κλικ εδώ) δίνει ψίχουλα στους πάμφθηνους κομματικούς εργάτες για να αυγαταίνει η κερδοφορία, στο όνομα της ανταγωνιστικότητας και των οικονομικών του κόμματος..
Και φυσικά ούτε κουβέντα για τα 1400 ευρώ που ζητάνε να δώσουν οι άλλοι κεφαλαιοκράτες.
Συντρόφια απεργοσπάστες του κκε, η ταξική αντιπαράθεση έχει τους δικούς της νόμους και μόνο σ' αυτούς υποτάσσεται η επαναστατική πάλη σε κάθε έκφρασή της.

Κίνημα Τυπογράφων
Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης


--
www.typografeio.blogspot.comΔεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails