Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

Θλιβερά και άθλια γεγονότα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών κατα τη διάρκεια των πρυτανικών εκλογών.... Υπάρχει ποτέ περίπτωση να αλλάξει αυτή η χώρα...??




Αγαπητό Blog,

Με πραγματικά αισθήματα λύπης καταγγέλλουμε ότι ομάδα αφρόνων “φοιτητών” αφαίρεσαν με βάναυσο τρόπο τις κάλπες από τα 6 εκλογικά τμήματα που ήταν προγραμματισμένα για τους φοιτητές των Τμημάτων: Π.Τ.Δ.Ε. - Τ.Ε.Α.Π.Η. - Ε.Μ.Μ.Ε. - Νομικής - Οικονομικών Επιστημών - Π.Ε.Δ.Δ. - Τ.Ε.Φ.Α.Α. (Εκλογικά τμήματα: 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 8ο, 9ο.)


Η άκρως αντιακαδημαϊκή αυτή ενέργεια σε συνδυασμό με την επιλεκτική απομάκρυνση καλπών εμβάλλει σε σοβαρές ανησυχίες για την ύπαρξη οργανωμένου σχεδίου μείωσης του αριθμού των ψήφων σε συγκεκριμένα υποψήφια πρυτανικά σχήματα....


Καλούμε τους φοιτητές να περιφρουρήσουν τις κάλπες κατά την επαναληπτική ψηφοφορία, καθώς και την εφορευτική επιτροπή και τις πρυτανικές αρχές να λάβουν όλα τα απαιτούμενα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή της ψηφοφορίας. Θέλουμε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο να δηλώσουμε ότι η επιλεκτική απομάκρυνση καλπών με σκοπό χάλκευση αποτελέσματος Πρυτανικών Εκλογών οδηγεί σε ανώμαλους δρόμους,και σε εκλογή Πρυτανικών αρχών που δεν μπορούν να νομιμοποιηθούν και κατά συνέπεια δεν θα μπορούν να διοικήσουν το Πανεπιστήμιο.



Για όποια νέα εξέλιξη θα σας κρατώ ενήμερους..


Υποψήφιος Πρύτανης

Εμμανουήλ Φραγκούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails