Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΩΡΗΚΤΟ “ΑΒΕΡΩΦ”

ΜΕ ΜΟΝΤΕΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΛΥΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΕ ΕΛΛΗΝΟΚΤΗΤΑ ΚΑΡΑΒΙΑ…
Τα “Ποσειδώνια” και το θωρηκτό Αβέρωφ χρησιμοποίησε η εφοπλιστική οικογένεια Πατίτσα – Λαιμού για να ξεπουλήσουν την Ελληνική Ναυτιλία και να ξεριζώσουν κι άλλες Ελληνικές Σημαίες από τα καράβια των Ελλήνων εφοπλιστών… κι όχι απλά για ένα γαμήλιο πάρτυ όπως τα ΜΜΕ του συστήματος μπόρεσαν (ή ήθελαν) να δούν!

Η ιεροσυλία επάνω στο θωρηκτό Αβέρωφ έχει ακόμη πιό τραγικές επεκτάσεις από αυτές ενός γαμήλιου γλεντιού. Είναι άλλη μια ταφόπλακα στην ελληνική οικονομία κι ότι συντελέστηκε επάνω σε ένα τέτοιο ιστορικό μνημείο ξεπερνά τα όρια της εσχάτης προδοσίας με την κυριολεκτική έννοια του όρου κι όχι αυτήν που ορίζει ο ποινικός κώδικας. (Αν και σίγουρα υπάρχουν και οι ποινικές ευθύνες)

Η οικογένεια Πατίτσα – Λαιμού χρησιμοποίησε τα Ποσειδώνια και το θωρηκτό Αβέρωφ με σκοπό τη διεκπεραίωση σύναψης συμφωνίας επιχειρηματικών συμφερόντων για μεταφορά σημαίας πλοίων από την ελληνική σημαία στο νηολόγιο της Τζαμάικα.

Ο Πατίστα JUNIOR για το σκοπό αυτό είχε καλέσει τον Mr. Bert Smith από την κυβέρνηση της Τζαμάικα......

(Πρόκειται για τον μαύρο που ποζάρει στις φωτό με χάρη δίπλα στις ξανθές αλλοδαπές). Με απλά λόγια, ο εφοπλιστής Πατίστας σε αυτή την περίοδο οικονομικής κρίσης της Ελλάδας και καθώς ακούγεται σε εφοπλιστικούς κύκλους ότι θα φορολογηθούν εκτάκτως οι Έλληνες εφοπλιστές, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΩ ΤΖΑΜΑΙΚΑΣ.

Πέραν του οικονομικού μέρους του εγκλήματος που διεπράχθηκε πάνω στο ιστορικό μας μνημείο να προσάψουμε και κάποιες λεπτομέρειες που αναδεικνύουν και το ηθικό έγκλημα… Τα ξανθά μοντέλα που ποζάρουν στις φωτό όλο χάρη προέρχονται από το European Escort Sex Service και είναι κυρίως από Τσεχία και Λιθουανία. Η κάθε μία πληρώθηκε για την παρουσία της 300 ευρώ και ήταν σύνολο 15 μοντέλες. Βγήκαν όλες μαζί από ένα πουλμανάκι που τις είχε μόλις παραλάβει από το Ελευθέριος Βενιζέλος.

Οπότε πέρα από την Οικονομική προδοσία , ο Πατίστα Junior ΔΙΈΠΡΑΞΕ ΚΑΙ ΑΣΕΒΕΙΑ ΗΘΙΚΗ ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΠΟΡΝΕΣ ΣΤΟ ΑΒΕΡΩΦ.

Βλέπετε οι εφοπλιστές συνηθίζουν χρόνια τώρα αυτή την πρακτική όταν θέλουν να κλείσουν συμφωνίες και τα call girls ξέρουν να δημιουργούν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα.

AΠΟ: stoxos@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails