Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ποια είναι η Αλεξία Γκιρτζίκη και τι έγγραφο διέρρευσε με … δήθεν υπογραφή Ξυνίδη. Ποιος ο ρόλος του Αλέκου Κοντού

Κι αν το πρώτο έγγραφο που υπήρξε με την υπογραφή Ξυνίδη και τον «ενέπλεκε» στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν απλώς ένα προϊόν εσωκομματικής εκβίασης, το νέο έγγραφο που παρουσιάζεται από χθες σε διάφορα blogs και την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», είναι σκευωρία!!! Κι αυτό γιατί για όποιον ξέρει ανάγνωση και γραφή, δεν έχει θολωμένη τη ματιά και ξέρει να διαβάσει την πρόσκληση, «επανακαθορισμός χώρων που αποχαρακτηρίζονται από χερσαία ζώνη Λιμένα Λάγους», σημαίνει σε απλά ελληνικά διόρθωση της ήδη ληφθείσας απόφασης για τον χαρακτηρισμό!!! Δηλαδή, Η ΠΡΩΤΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΞΥΝΙΔΗ!!!

Εκείνο όμως που δεν πρέπει να αμφισβητηθεί είναι ποιος ζήτησε την συγκεκριμένη βεβαίωση – έγγραφο και ποιος κρύβεται πίσω απ’ αυτήν την σκευωρία....

Δεν είναι άλλος από τον προβοκάτορα πρώην υπουργό Αλέκο Κοντό, ο οποίος στην απέλπιδα προσπάθεια του να κρατηθεί στο πολιτικό γίγνεσθαι, πήρε πάνω του το παιχνίδι … «κομιστής του Δένδια»!!! Το έγγραφο λοιπόν απευθύνεται στην Αλεξία Γκιρτζίκη, δικηγόρο Ξάνθης και νεοεκλεγείσα Πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Ξάνθης της ΝΔ, την οποία στήριξε ο Αλέκος Κοντός!!! Δείτε το σχετικό δημοσίευμα της εφημερίδας «Μαχητής της Θράκης». Βεβαίωση που χορηγήθηκε με υπογραφή του Προέδρου της Λιμενικής Επιτροπής Δήμου Χατζόπουλου, μέλους της ΝΔ και Αντιδήμαρχος Αβδήρων!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails