Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010

Και ο Σαμαράς μπλεγμένος στη Siemens

samaras1Όλα είναι πλέον ανοιχτά και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει τον αριθμό των πολιτικών προσώπων που εμπλέκονται στην υπόθεση της Siemens.
Ήδη προχθές Δευτέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, υπαινίχθηκε ότι το μικρό δεξιό κόμμα που φέρεται να έχει πάρει χρήματα από τη Siemens μπορεί να ήταν και η Πολιτική Άνοιξη, που είχε ιδρύσει το 1993 ο σημερινός Πρόεδρος της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς.
Σήμερα έσκασε άλλη βόμβα που εμπλέκει τον κ. Σαμαρά.......

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Βασίλης Κεγκέρογλου, παρουσίασε e-mail του μπατζανάκη του Αντ. Σαμαρά, Ευάγ. Σέκερη, ο οποίος εργαζόταν στη Siemens και εμφανιζόταν δυσαρεστημένος για τη μη ανέλιξή του στην επιχείρηση.
Ο Ευαγ. Σέκερης ζητούσε από το νυν πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να επικοινωνήσει με τον Μιχ. Χριστοφοράκο προκειμένου ο ίδιος να αναβαθμιστεί.
Μάλιστα, σε σχετικό e-mail, που έστειλε στις 31 Ιουλίου του 2006 προς τον Αντ. Σαμαρά ο κ. Σέκερης εμφανιζόταν να προτείνει τα εξής: "Γενικά δεν χρειάζεται να είσαι ιδιαίτερα ευγενής μαζί του [σ.σ. προς τον Μιχ. Χριστοφοράκο], τους έχω προσφέρει πάρα πολλά και το γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ότι γνωρίζω πολλά για τις βρωμιές τους και ότι έχω κρατήσει το στόμα μου κλειστό. Θα ήθελα να του δώσεις να καταλάβει ότι μιλάμε συχνά και ότι γνωρίζω πάρα πολλά. Σίγουρα θα προσπαθήσει να σε τουμπάρει".
Σε δεύτερο, μεταγενέστερο e-mail με αποδέκτη τον Μιχ. Χριστοφοράκο, ο κ. Σέκερης φέρεται να εκφράζει παράπονα στον τότε ισχυρό άνδρα της Siemens Eλλάδος, επειδή δεν ικανοποίησε το αίτημά του, παρά την τηλεφωνική παρέμβαση "συγγενικού του προσώπου".
Από e-mail που παρουσίασε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προκύπτει ξεκάθαρα ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν είχε μια απλή γνωριμία με τον Χριστοφοράκο, αλλά κάτι περισσότερο.

ΑΠΟ ΚΕΝΤΡΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails