Πέμπτη 10 Ιουνίου 2010

ΤΩΡ ΚΑΙ ΔΙΓΛΩΣΣΑ ΒΙΒΛΙΑ ΓΙΑ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ....



Και όμως...είναι βιβλία που τα δίνει το Υπουργείο Παιδείας (και τα έχουμε πληρώσει εμείς) για τους Αλβανούς μαθητές στα Ελληνικά σχολεία.
ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ...

Μιας και οι καημένοι αλλοδαποί μαθητές είναι δύσκολο να μάθουν την γλώσσα μας και να μορφωθούν στα Ελληνικά σχολεία, το Υπουργείο Παιδείας τύπωσε δίγλωσσα βιβλία για αυτούς. Στην Ελληνική γλώσσα και στην Αλβανική. Ας πληρώσουμε όλοι μας για να μπορούν να διαβάζουν τα "παιδιά", να γίνουν καλοί μαθητές, και μετά σημαιοφόροι στις παρελάσεις μας, και έπειτα όντως σπουδαγμένοι να ιδρύσουν Κόμματα μειοψηφίας...

Μην ξεχνάτε πως και οι Αλβανοί στα σχολειά τους έτσι κάνουν... (XA XA XA)
Αλλά εμείς είμαστε "υπεράνω" λαός. Δεν έχουμε κακία και δεν "κρατάμε μίσος". Γενικά λέω τώρα, για αυτούς που μας κατασφάξαν το 1922 και μας ξανασφάξαν το 1974, για αυτούς που κάθε μέρα προπαγανδίζουν, βρίζουν και συκοφαντούν (Βούλγαρους και Σκοπιανούς), για αυτούς που εγκλημάτισαν και έσφαξαν τους παπούδες μας, που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς και τους Ιταλούς και λένε πως η Πρέβεζα, η Πάργα και τα Γιάννενα είναι Αλβανικά (μεγάλη Αλβανία). Για όλους αυτούς εμείς δεν έχουμε καμιά κακία αλλά ούτε και μνήμη.

Γιατί είπαμε είμαστε μια ζωή μοσχάρια.... συγνώμη ήθελα να πώ "υπεράνω" λαός.

ΑΠΟ


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

na fantastw ta "antiratsisths" einai gia 3ekarfwma...

Related Posts with Thumbnails