Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Κόμμα Αλβανών Μεταναστών Ελλάδας..εμφανίστηκε στο facebook.. !


Σελίδα στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης "Facebook", δημιούργησαν οι πρωτεργάτες του αλβανικού κόμματος στην Ελλάδα. Αφυπνισθείτε...!
Μέσω του διαδικτύου επιθυμούν να βρουν συμπαραστάτες στον αγώνα τους για εκπροσώπηση των Αλβανών μεταναστών στο ελληνικό κοινοβούλιο μέσω του δικού τους κόμματος.
Στην χώρα της δημοκρατίας και της φιλοξενίας, πολλοί είναι εκείνοι που θα πουν ότι μια τέτοια κίνηση αν μη τι άλλο προκλητική δεν είναι. Όποιος το δει καλοπροαίρετα ενδεχομένως να θεωρήσει πως είναι δικαίωμά τους να διεκδικούν.....


Να απαιτήσει από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να τεθούν εκτός νόμου φασιστικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μπαίνοντας όμως στην συγκεκριμένη σελίδα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να παρακολουθήσει κανείς τις δημοσιεύσεις των διαχειριστών της:
- Φίλοι του George Soros, επίσημη ομάδα υποστηρικτών
- Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής
- Δεν ξεχνάμε τους φίλους μας: George Bush
- ΠΑΣΠ - ΠΑΣΟΚ Μειονοτήτων και μεταναστών
- Μακεδονική μειονότητα Ελλάδος
- Τούρκικη Μειονότητα Ελλάδος
Οι σκοποί του υπό ύδριση κόμματος είναι πολύ συγκεκριμένοι:
1) Να προωθήσει την Ελληνο-Αλβανική φιλία ώστε έλληνες και αλβανοί στην Ελλάδα να συνηπάρχουν ειρηνικά με αγάπη και δημιουργικότητα.
2) Να αγωνιστεί και να κατοχυρώσει τα δικαιώματα των αλβανών αλλά και όλων των άλλων μεταναστών στην Ελλάδα.
3) Να συνεργαστεί με τις μειονότητες της Ελλάδας (π.χ. Τουρκική, Μακεδονική) για μια πολυπολιτισμική, δημοκρατική, Ευρωπαική Ελλάδα.
4) Να συνεργαστεί με δημοκρατικά κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ για την καταπολέμηση της ακροδεξιάς, του εθνικισμού στην Ελλάδα.
5) Να καταπολεμήσει εκτος τον εθνικισμό και άλλες νοσυρές καταστάσεις όπως ο αντισημιτισμός, η ξενοφοβία, η ισλαμοφοβία, η ομοφοβία, ο ανθελληνισμός
6) Να απαιτήσει από την εκάστοτε ελληνική κυβέρνηση να τεθούν εκτός νόμου φασιστικά κόμματα όπως το ΛΑΟΣ και η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
7) Να εισάγει τον διεθνιστικό παρεμβατισμό στην πολιτική.
8) Να προωθήσει την ιδέα για μια οικονομική ένωση στα βαλκάνια. (sic)
Οι Αλβανοί μετανάσες δηλαδή πρέπει να απαιτούν να έχουν λόγο:
- για τις "εθνικές μειονότητες" της Ελλάδας
- για την μεταναστευτική πολιτική της Ελλάδας
- για την εξωτερική πολιτική της Ελλάδας
- για το σύνταγμα της Ελλάδας
- για ποια ελληνικά κόμματα πρέπει να θεωρούνται νόμιμα.
και ποιος ξέρει τι άλλο έχουν στο μυαλό τους οι ίδιοι και τα αφεντικά τους।
Και βέβαια ο σκοπός υπ' αριθμόν 8 είναι ο πιο ενδεικτικός του ποιος είναι ο πατέρας της ιδέας αυτής. Οικονομική ένωση των Βαλκανίων από την άλλη και επίσημη ομάδα υποστηρικτών Σόρος φτιάχνουν ένα πολύ ωραίο μείγμα, έτσι δεν είναι;
Οι υπονοούμενες ανησυχίες μου θα μπορούσαν εύκολα να θεωρηθούν από σενάρια επιστημονικής φαντασίας μέχρι "λιακοπουλισμοί", αν δεν υπήρχε το προηγούμενο της "ειρηνικής συμβίωσης" με τους Αλβανούς αδελφούς καθώς και διάφορες δραστηριότητες από Ελλαδίτες (μεγαλο)δημοσιογράφους, πολιτικούς, προέδρους ΜΗΚΥΟ κτλ.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails