Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Καραμανλή κατηγορούμενος για κακούργημα!


Ο κύβος ερρίφθη για τον Γιάννη Αγγέλου. Καλείται ως κατηγορούμενος στη Δικαιοσύνη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου! Η κατηγορία είναι ηθική αυτουργία σε απιστία, πράγμα που σημαίνει ότι πρόκειται για κακούργημα. Η κλήτευση του Γιάννη Αγγέλου ως κατηγορουμένου για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ήταν μονόδρομος μετά τις αποκαλύψεις που έκαναν, για τον ρόλο τον οποίον διαδραμάτισε, τόσο κάποιοι μάρτυρες αλλά και κατηγορούμενοι κατά τη διάρκεια της ανάκρισης, που με ταχύτατους ρυθμούς διενεργεί η ειδική εφέτης ανακρίτρια, Ειρήνη Καλού....

Μάλιστα, παρότι η ανακρίτρια κρατά ως επτασφράγιστο μυστικό τις επόμενες κινήσεις της, η είδηση για κλήτευση του Γιάννη Αγγέλου ως κατηγορουμένου είναι ήδη γνωστή σε κύκλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Σταματίνα Μαντέλη ο μοναχός Αρσένιος, που εμφανίζεται να κινούσε τα νήματα στο σκάνδαλο των «ιερών ανταλλαγών» απευθυνόταν με το μικρό του όνομα στον διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Κώστα Καραμανλή. Δεν δίστασε μάλιστα η Σταματίνα Μαντέλη να μεταφέρει επί λέξει τηλεφώνημα του Αρσένιου προς τον Γιάννη Αγγέλου, το οποίο έγινε παρουσία της: «Γιάννη καλημέρα. Έχουμε κατέβει με τον γέροντα στην Αθήνα (σ.σ. τον Εφραίμ), πρέπει να συνεννοηθούμε για να βρεθούμε το βράδυ στου Θοδωρή (σ.σ. Ρουσόπουλου) και να σου πω ότι υπάρχει πρόβλημα με την Ουρανούπολη και γι’ αυτό να πάρεις τηλέφωνο τον Μπασιάκο», διέταξε ο Αρσένιος το τότε νούμερο δύο του Μαξίμου.


ΑΠΟ piazzadelpopolo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails