Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Ελληνίδες-Ελληνες: Οδεύουμε προς Οικονομική και Εθνική καταστροφή! Θέλουν να μας αφανίσουν. Εκτελεστικά τους οργανα οι ξεφτυλισμένοι πολιτικοί μας!


Το λάβαμε από το Βlog των Ελλήνων Δημοκρατών Κρήτης:

Η μεγάλη μάχη της μη υποδούλωσης και του σκλαβοπάζαρου του ελληνισμού στα ξένα συμφέροντα μέσω των "ελλήνων" προδοτών της πολιτικής, άρχισε. Ολοι εμεις οι μάχιμοι κι ακούραστοι Bloggers του διαδικτύου χωρίς κανένα οικονομικό αντάλλαγμα αλλ' αντιθέτως με κόστος και κίνδυνο απο κάθε πλευρά δίνουμε τη μάχη της αληθινής ενημέρωσης προς τον ελληνικό λαό......



Δυστυχώς όμως ο λαός μας δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο όπως σε άλλες πολιτισμένες χώρες. Κι αυτό ικανοποιεί τους πολιτικούς μας που έτσι το ήθελαν.Τους ικανοποιεί γιατί ξέρουν πως τα ΜΜΕ που σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις στο λαό μας, είναι δικά τους τσιράκια,κατευθυνόμενα απ' τους ίδιους, αφού πολλοί απ' αυτούς (τους πολιτικούς) έχουν ποσοστά στις ιδιοκτησίες των ΜΜΕ. Ετσι η μόνη αγνή κι αληθινή πληροφόρηση έμεινε να βγαίνει ΜΟΝΟΝ μέσα απο το διαδίκτυο και ειδικά απο τα BLOGS, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, γιατί τελευταία κάποιοι παρατρεχάμενοι βουλευτών αρχίζουν να παρουσιάζονται σαν bloggers!!! Εμεις θα σας ενημερώνουμε γι'αυτό.Αυτή λοιπόν τη νοθευμένη πληροφόρηση θέλουν οι πολιτικοί μας να έχετε!

Και το σάπιο πολιτικό κατεστημένο ήδη έχει στραφεί κατά του Blogging και των Bloggers, επειδή απλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να μας ελέγξουν και να μας χειραγωγήσουν. Επειδή έτσι απλά φοβούνται πως οι ωμές αλήθειες μέσω ημών θα φτάσουν και στ' αυτιά και στο μυαλό του έλληνα του δοκιμαζόμενου άγρια απο το ανθελληνικό αυτό Κράτος, πολίτη. Γι' αυτό φίλες - φίλοι και θα προσπαθήσουν να μας "μαντρώσουν" και εν τέλει να μας φιμώσουν. Προς το παρόν σκοντάφτουν στην ξένη νομοθεσία που υπόκειται και προστεύεται το Blogging.

Ηδη έχουμε απτό το παράδειγμα απο φίλο και τακτικό μας αναγνώστη (πρώην πολιτευτή Κρήτης) που δέχεται σωρεία απειλιτικών τηλεφωνημάτων (όπως μας κατήγγειλε) απο βουλευτή του ψευτοπατριωτικού κόμματος του Λά.ο.ς. για κάποιες αλήθεις που τόλμησε να ξεστομίσει εις βάρος του, για κάποια χλιαρά και πέρα ως πέρα αληθινή καταγγελόμενα που τόλμησε ο αναγνώστης μας να δημοισεύσει ως σχόλιο στα Blogs. !!!!! Φανταστείτε λοιπόν, πως και τα μικρά κόμματα έχουν θορυβηθεί για τις πικρές αλήθειες που θα δημοσιεύονται στο κοινό! Ας μην πάμε στα μεγάλα κόμματα που εκει διακυβεύονται τα τεράστια οικονομικά τους συμφέροντα που θα πληγούν απο την αληθινή πληροφόρηση για τις λαμογιές τους.

Κάνουμε λοιπόν έκκληση στο κοινό που μπαίνει στο διαδίκτυο και μας διαβάζει, συμμετέχοντας με τις παρεμβάσεις και τα δικά του σχόλια, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ σχετικά και όλους τους οικείους και γνωστούς του μέσα απο τις δικές του εμπειρίες, την γνώση και την ενημέρωσή του. Να ενημερώνει κι αυτούς που προσπαθούν να ενημερωθούν απο τα άθλια και κατευθυνόμενα ΜΜΕ , τα τηλεοπτικά βοθροκάναλα, το δηλητηριασμένο ραδιόφωνο και τις άχρηστες κωλοφυλάδες. Να πάψουν να τους πιστεύουν και να αντλούν καθαρή πληροφόρηση απο σας που την παίρνετε απο τους Bloggers και τα Blogs. Γιατί έρχονται μέρες και ώρες δύσκολες για τον ελληνισμό και την ίδια μας την επιβίωση. Οι πολιτικοί μας δεν ενδιαφέρονται γι΄αυτό. Το μόνο που ακόμα τους ενδιαφέρει είναι πως θα πλουτίζουν ολοι τους, ως την τελευταία ώρα. Και λέμε ως την τελευταία ώρα, διότι το τέλος τους το γνωρίζουν πως έρχεται σύντομα. Μην τους πιστέυετε, σε ό,τι κι αν ακούγεται απο τα χείλη τους και μεσω των ΜΜΕ. Θα κάνουν αυτό που έκαναν και οι προηγούμενοι , τους οποίους ζηλεύουν κιόλας ...!!! Θα βγάλουν όσα μπορούν έξω σε ποικίλες οικονομικές επενδύσεις και στα δύσκολα θα δραπετεύσουν αφού θα έχουν εξασφαλίσει το μέλον τους και το μέλον των δισέγγονών τους ...

Ερχονται δύσκολες μέρες γι' αυτούς και το ξέρουν όλοι τους και οι τρακόσιοι .... Γι' αυτό και μέχρι τότε θα προσπαθήσουν να μαζέψουν όσα πιο πολλά μπορούν!!! Μην τους πιστέυετε για ό,τι θα ακούτε απο το στόμα τους . Το μόνο που μας έμεινε είναι να ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ όλοι μας. Να σηκωθούμε απο τους καναπέδες και να βγούμε στους δρόμους να ζητήσουμε το δίκο μας.

Να ζητήσουμε να επιστρέψουν οι κλέφτες τα κλεμένα, με τα οποία το Κράτος θα μπορούσε να σταθεί όρθιο και να μη μας ζητάει τώρα να "πεθάνουμε" όλοι μας προκειμένου να "ξεχρεώσει" ... Αυτά που θα μαζέψουν απο την άγρια φορολογία μας είναι ψίχουλα μπροστά σ' αυτά που ζητάνε οι ξένοι! Αρα, οι ξένοι θα μας πουν "χαίρεται" κάποια στιγμή και θα μας δείξουν την πόρτα της εξόδου. Η χώρα θα κηρύξει πρώχευση και οι μάγκες θα βρεθούν σε άλλες πατρίδες ν' απολαύσουν την υπόλοιπη ζωούλα τους μέσα στη χλιδή! Κι άσε τους μαλάκες πίσω στο ελλαδιστάν να τρώνε τις σάρκες τους ... Δυστυχώς έτσι σκέφτονται όλα τα λαμόγια της σημερνής ξεφτυλισμένης πολιτικής εν Ελλάδι ...

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ - ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΛΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ 29ης του ΜΑΗ ΤΟΥ 1453.

ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΝΣΠΕΡΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΦΥΛΩΝ. ΤΗΝ ΕΛΛΔΑΔ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΒΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ !!!

ΟΙ BLOGGERS ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ:

ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΓΕ.

ΕΜΠΡΟΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠ' ΤΟΥΣ ΔΟΥΡΕΙΟΥΣ ΙΠΠΟΥΣ.

BLOG ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails