Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Οριστική η διαγραφή της Ντόρας Μπακογιάννη


Σήμερα την 6η Μαΐου 2010, συνήλθε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Νέας Δημοκρατίας υπό την προεδρία του Προέδρου της Βουλευτή κ. Ιωάννη Τραγάκη, κατόπιν του υπ’ αριθμ. 680/6.05.2010 εγγράφου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά, σύμφωνα με το οποίο παραπέμπεται στην Επιτροπή με το ερώτημα της οριστικής διαγραφής από μέλος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας η Βουλευτής Α’ Αθηνών κα Θεοδώρα Μπακογιάννη....

Η Επιτροπή ομόφωνα αποφάσισε ότι συντρέχουν οι λόγοι που αναφέρονται στο ανωτέρω έγγραφο του Προέδρου και συγκεκριμένα στο άρθρο 2 του Κώδικα Δεοντολογίας περί κομματικής πειθαρχίας, η οποία τίθεται από τον Πρόεδρο του Κόμματος και στο άρθρο 6 παρ. γ και δ του Καταστατικού της Νέας Δημοκρατίας, περί απώλειας της ιδιότητας του μέλους, καθώς και μετά από τη δήλωση της κας Θεοδώρας Μπακογιάννη, που επακολούθησε της αποφάσεως του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά για τη διαγραφή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα.

Κατόπιν αυτών, η Επιτροπή Δεοντολογίας αποφάσισε ομόφωνα την οριστική διαγραφή της Βουλευτού Α’ Αθήνας κας Θεοδώρας Μπακογιάννη από μέλος του Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

www.kathimerini.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails