Παρασκευή, 7 Μαΐου 2010

Άλλο πιλότος, άλλο… Μουφτής!

metanastes_koraniΔεν είναι τυχαίο που η Ελλάδα έφτασε σήμερα στο χείλος του γκρεμού. Το κράτος με δανεικά παρίστανε (και δυστυχώς ακόμη παριστάνει) τον… κουβαρντά, ειδικά προς τους… αλλόδοξους. Το ελληνικό Δημόσιο, λοιπόν, έχει φροντίσει να εξομοιώσει τους Μουφτήδες και... Τοποτηρητές της μουσουλμανικής κοινότητας, με όσους κατέχουν θέση γενικού διευθυντή, λαμβάνοντας και τις αντίστοιχες αποδοχές της εν λόγω θέσης.

Σε ερώτησή του προς τον Υπουργό Οικονομικών ο Κυριάκος Βελόπουλος έθεσε το ζήτημα της μισθοδοσίας των κληρικών του δόγματός μας και των άλλων δογμάτων.....Η απάντηση ήρθε από τον υφυπουργό Οικονομικών Φ. Σαχινίδη: «Σας πληροφορούμε ότι εκτός από την ανάληψη της μισθοδοσίας των θρησκευτικών λειτουργών της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, η Ελληνική Πολιτεία, με τις διατάξεις του άρθρου 4 του ν. 1920/1991, εξομοίωσε τους Μουφτήδες και Τοποτηρητές της μουσουλμανικής κοινότητας με όσους κατέχουν θέση γενικού διευθυντή, λαμβάνοντας και τις αντίστοιχες αποδοχές της εν λόγω θέσης».

Μπράβο στο ελληνικό κράτος που πληρώνει για… διευθυντάδες όσους κάνουν προσηλυτισμό και όσους ορέγονται «τουρκική μειονότητα» στη Θράκη και την ίδια ώρα κόβει τα πτητικά επιδόματα των πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας. Χίλια μπράβο…

ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts with Thumbnails